1.4HDMI ouutput error

poruka: 6
|
čitano: 739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
1.4HDMI output error na AMD grafi za 3D prikaz

Imam jedan cudan problem kada preko cyberlink dvd playera ili art soft -a 6 pustim neki 3D BD iso film oni mi nece playat preko cijelog ekrana(prepolovi sliku) preko 1.4 HDMI opcije tj 1080p/24 u 3D-u 

ali oce pod auto detect na 720/50 ili 60  sto naravno je ok za gaming ali ne i za gledanje 24p filmova .... e to mi se nije desavalo kada sam imao panasonic plazmu no citam po stranim forumima

da se samusung LED tehnologija bas i ne voli sa AMD GPU-em a post je bio iz 2011 ! lol dok nvidia nema tih problema jer redovito update-a 3D tehnologiju s obzirom koje telke odnoso novi modeli izalaze na trziste..pa nije valjda da AMD

tolko ljen ubacit u svoje drivere HDMI 4.1 1080p24 3D output {#}

ako je tako jel postoji neki drugi nacin da pleyam 3D BD iso fajlove bez kompa {#}?

p.s jedom kolegi koji ima panasonic 3D plazmu u konbinaciji sa AMD Radeon 6970 sve funkcionira super na cyberlink 13 ..pa  tko je tu lud sada {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 23:43 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1.4HDMI ouutput error

bilo tko , pliz help :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.4HDMI ouutput error

Ne znam konkretno, ako može pomoći usporedba sa Nvidijom, treba eksplicitno uključiti 3D izlaz (zaboravih kako se točno zove exe, imam dva shortcuta na taskbaru za jednostavno uključiti/isključiti). Defaultni video mod je 720p60 i isto ga treba ručno postaviti u 1080p24.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
1.4HDMI ouutput error

nema tog u AMD-u tj tak jendostavno kako je kod nvidije ma joj  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
1.4HDMI ouutput error

Prva stvar, zašto pobogu više nemaš Panasonic plazmu?? :-)

Meni je riknul HDMI na mojoj 6970 i nisam prije imao nikakvih problema sa time, 

možda je do nekih postavki na TV-u. 

A za gledanje bez kompa provaj ovo ima jeftinijih al ovaj je top model!

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
17 godina
1.4HDMI ouutput error

rijesio sam problem disejblo sam source od monitora i proradilo je ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice