1 dugi 2 kratka beepa

poruka: 4
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
1 dugi 2 kratka beepa

Imam problem odkad sam pokusao zamjenit hladnjak na racunalu imam 1 dugi i 2 kratka beepa 

Nz malo mi je termalne paste se razlilo , ne puno po pinu procesora , da to ocistim alkoholom ? dali to stvara problem?

Nevjerujem da je graficka ili ram ili nes slicno posto je radilo sve do promjene hladnjaka.

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1 dugi 2 kratka beepa

Sry za double post , maticna je M5A97 u opisu kaze da bi do rama trebalo bit , iako nevjerujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1 dugi 2 kratka beepa

Izvjestaj : 

Sve probao sa net-a vadit ram , stavljat novi , pa grafu itd. TO NIJE ! svi djelovi rade

Pa sam probao vratit na Stock i kad stavim , RADI ! no nema slike , i odem restartat pc i tada se vrati stari problem , zatim pustim ga da se ohladi 30ak min i stavim ponovo novi cooler i ponovo proradi ali samo na jedno paljenje kasnije kad sam drugi put pokusao , nezeli .

Do cega bi moglo bit? Znaci vjerovatno nije pregrijavanje jer bi napravio razmake od upaljivanja.

Sad sam sve makao s maticne i bateriju izvadio , ostavit cu par sati da se isprazni totalno , nadam se da ce to uspiti posto nemam nikakvu drugu ideju !

Pitao sam i na Toms Hardware neznaju :D Ovo je misterija :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 12:10 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: 1 dugi 2 kratka beepa
xXx lnf3rno xXx kaže...

Izvjestaj : 

Sve probao sa net-a vadit ram , stavljat novi , pa grafu itd. TO NIJE ! svi djelovi rade

Pa sam probao vratit na Stock i kad stavim , RADI ! no nema slike , i odem restartat pc i tada se vrati stari problem , zatim pustim ga da se ohladi 30ak min i stavim ponovo novi cooler i ponovo proradi ali samo na jedno paljenje kasnije kad sam drugi put pokusao , nezeli .

Do cega bi moglo bit? Znaci vjerovatno nije pregrijavanje jer bi napravio razmake od upaljivanja.

Sad sam sve makao s maticne i bateriju izvadio , ostavit cu par sati da se isprazni totalno , nadam se da ce to uspiti posto nemam nikakvu drugu ideju !

Pitao sam i na Toms Hardware neznaju :D Ovo je misterija :D

Ovako imas opciju uredi a ne da stalno novi post pises! E sad ovako!
Ja sam dosta siguran da se radi o gresci radne memorije (ddr)! Testiraj njih pa ce ti bit sve puno jasnije!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice