Vemil?

poruka: 44
|
čitano: 23.047
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vemil?

http://www.vemil.hr/Karijere.aspx

Ja mislim da je ovo jedna naj običnija LAŽ!

Oni jedno pričaju, a drugo rade. Možda neko ima dobra iskustva, jer se ili dobro uvlače u stražnje otvore šefovima (lokalnim ili centralnim), netkome je dobro jer muči i ne komentira.

Sve je počelo naopako kad je počela reorganizacija unutar firme, u stilu samoposluge PEVEC tipa.

Baš me zanima šta djelatnici (bivši i sadašnji) i mušterije misle o ovoj firmi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vemil?

Ve-mil je oduvijek bio prčvarnica iz koje su zaposlenici samo bježali, a samo rijetki ostajali malo duže.

Ono što je opce poznato jest da je njihova direktorica, bajna Verica, prava aždaja, a aposlenici ju od mila zovu qja.

Nehuman odnos prema ljudima je najveci problem .... raditi tamo je ...ah, iskustvo koje se nikome ne preporuca

17 godina
neaktivan
Zekoslavko jel ti to radis u Vemilu ili si radio??!!
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
17 godina
neaktivan
Kaiserex kaže...
Zekoslavko jel ti to radis u Vemilu ili si radio??!!
 nebitno je radit.
Bit je dali si okruzen ljudima zeljni znanja (u ve-milu sigurno NISI)
Dali si okruzen ljudima koji zele ucit i imaju znanja naucit druge (u ve-milu sigurno NISI)
dali si okruzen ljudima koji su ljubazni  (u ve-milu sigurno NISI)
dali si okruzen ljudima koji zele pomoc onima kojima je pomoc potrebna (u ve-milu sigurno NISI)
dali si okruzen ljudima koji onima kojima je potrebna pomoc zele pomoc, a ne uvalit jos veci shit nego koji su musterije odabrale zbog neznanja (u ve-milu sigurno NISI)

ako ti radis u vemilu daj mi reci sta je to kod njih dobro?

- 7 ih je u smjeni a nijedan nezna zaprimit hard na popravak (potrebno: ime prezime, kontakt, email mozda, sifra robe za servis, opis kvara)
- posaljes mail sa upitom, covjek ti kaze da su robu rezervirali i ti uredno dodes ali onih 5 nezna za nikakav mail, nikakvu rezervaciju a onaj koji je odgovorio na mail IMENOM I PREZIMENOM vise nije u smjeni, sto je jos veci kad saznas da robu koju ti je onaj IMENOM I PREZIMENOM rekao da imaju, vec 10 dana uopce nemaju u drzavi a kamo u poslovnici izvan Zga
- cesce se javi doktorica i medicinska sestra HZZOa nego ovi iz vemila, a kad se i jave to je ono "skini nam se sa k...."
- od 8 zaposlenika u poslovnici samo 1 zna znanje ali mu je toliko pun kufer da ga ne zeli pokazat, pa se stapa sa okolinom
- okruzen kretivnim i sposobnim ljudima?? jedino kad izades iz poslovnice VEMILA
- odabir kao firma godine sa mojposao? - jer ljudima treba placa da bi od neceg zivjeli pa rade sta im je prvo slobodno u struci.
- trgovac koji se ne obrazuje o opremi koju prodaje, pa ti umjesto HUBa donese disketni pogon za koji si mislio da nitko ni nema vise u drzavi, ili ti umjesto zvucne kartice donese tvkarticu?
- trgovac koji nikad nije slagao konfiguraciju ali se voli pravit pametan ako vidi da netko zna manje od njega, pa slozi neke komponente koje nikako nemogu bit kompatibilne

sad... mi ti ako radis tamo reci koja su to "dobra" iskustva u Vemilu?!

Nedavno sam vrsio rezervaciju Hgspota, kako sam ja pitao za uredaj, cuo sam kako covjek govori trojici da to idu trazit i mene zamolio da ne prekidam jer da su novi i da se jos ne snalaze ali da se trude to nac...
znas sta u vemilu dobijem na pitanje o nekoj robi za koju on nezna gdje je??? "NEMAMO"

+60 kuna HGspot skuplji-hvala bogu zivci su mi puno drazi od 60kuna
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
Vemil?

Za vemil nemam baš nikakvih dobrih riječi, prvo sam tamo kupio skoro cijelu konfu ( prije tri godine ) jer je bilo najjeftinije, napravio rezervaciju i oni lijepo kažu biti će sve tu za nekih 5 dana ja rekoh dobro, zovem ja njih je li sve došlo kada je dio došao i oni su rasprodali i stavili neke druge rezervacije a moje naravno nema, pa su relki da dođem za nehik 4 dana da će sve biti sređeno, ja lijepo dođem za 4 dana kada grafičke nema, matične naravno nema, RAM treba doći za dva dana, pa ja lijepo rekao dajte mi to što imate i ostatak kupio u HgSpotu i Linksu  ovisi naravno o cijeni, i sve liepo bilo sređeno kod njih za dva dana a ne za 9 prokletih dana i pola toga još nisam niti dobio. Kupila škola neku konfu isto u vemilu ( moralo biti tamo- upropastilo mi i taj dan ), tj. rekli da ja i ovaj jedan frend sastavimo a da će oni platit samo da nije iznad 3k kn i mi lijepo složimo dođemo tamo platili predračun dođemo sutradan kada opet nema te grafičke pa umjesto 4670 dobijemo 9500 zamislite razliku ) umjesto fortrona codegena, i umjesto Supertalenta Buffalo  memu, naravno jer onog što smo narućili nije bilo na lageru ali glavno da smo mi to dan prije rezervirali.

Za sada mi je najdraži Links jer lijepo napravim rezervaciju na netu ( jest da je malo skuplja roba ali to mi više nije važno toliko jer imam duševni mir ) oni me lijepo nazovu na mob kada im roba stigne ili me informiraju da će trajati duže da stigne pa da znam, i ja lčijepo dođem platim i odem i servis im je super makar mi tu ipak malo HgSpot prednjači jer su svakako brži ali rijetko rijetko mi se dogodi nešto takvo tak da ni to nije bed, ali opet ponavljam za Vemil nemam nikakvih lijepih riječi, a osoblje je jako nestručno makar su svi još i lijeniji, ima dva tipa od njih 8 koji su uredu možeš normalno sa njima porazgovarat ( barem u ovoj poslovnici gdje sam ja bio )

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radio ... a i znam mnogo ljudi koji su prodefilirali kroz Ve-Mil

16 godina
neaktivan

A jesu te nasapunali, tamo za jedan korak naprijed ostvariš dva koraka unatrag kao i u većini takozvanih firmi.

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan

Općenito u većini slučaja, na početku je sve bajno i sjajno, padne koji smješak, stisak ruke rekoh - super a onda kroz koji tjedan-dva dolazi nabrušavanje novih pridošlih mozgova u firmu, zaostalih kuolara iz prošlih sistema gdje čak i žohari bježe glavom bez obzira pa onda još naletiš na neke ispičuture koje zanima tvoje mišljenje vezano za firmu. Da skratim priču - jedna si obična karika u jednom običnom lancu svidjelo se to tebi ili ne, mehanizam, kotačić za kojeg firma nema osjećaja niti razuma, samo koristi. Bez brige ak nećeš ti, doći će neki drugi spreman za sapunanje. Pa će kao i ti ovu surovu stvarnost prenijeti na neki od forum-a.

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan
lord of D kaže...

Za vemil nemam baš nikakvih dobrih riječi, prvo sam tamo kupio skoro cijelu konfu ( prije tri godine ) jer je bilo najjeftinije, napravio rezervaciju i oni lijepo kažu biti će sve tu za nekih 5 dana ja rekoh dobro, zovem ja njih je li sve došlo kada je dio došao i oni su rasprodali i stavili neke druge rezervacije a moje naravno nema, pa su relki da dođem za nehik 4 dana da će sve biti sređeno, ja lijepo dođem za 4 dana kada grafičke nema, matične naravno nema, RAM treba doći za dva dana, pa ja lijepo rekao dajte mi to što imate i ostatak kupio u HgSpotu i Linksu  ovisi naravno o cijeni, i sve liepo bilo sređeno kod njih za dva dana a ne za 9 prokletih dana i pola toga još nisam niti dobio. Kupila škola neku konfu isto u vemilu ( moralo biti tamo- upropastilo mi i taj dan ), tj. rekli da ja i ovaj jedan frend sastavimo a da će oni platit samo da nije iznad 3k kn i mi lijepo složimo dođemo tamo platili predračun dođemo sutradan kada opet nema te grafičke pa umjesto 4670 dobijemo 9500 zamislite razliku ) umjesto fortrona codegena, i umjesto Supertalenta Buffalo  memu, naravno jer onog što smo narućili nije bilo na lageru ali glavno da smo mi to dan prije rezervirali.

Za sada mi je najdraži Links jer lijepo napravim rezervaciju na netu ( jest da je malo skuplja roba ali to mi više nije važno toliko jer imam duševni mir ) oni me lijepo nazovu na mob kada im roba stigne ili me informiraju da će trajati duže da stigne pa da znam, i ja lčijepo dođem platim i odem i servis im je super makar mi tu ipak malo HgSpot prednjači jer su svakako brži ali rijetko rijetko mi se dogodi nešto takvo tak da ni to nije bed, ali opet ponavljam za Vemil nemam nikakvih lijepih riječi, a osoblje je jako nestručno makar su svi još i lijeniji, ima dva tipa od njih 8 koji su uredu možeš normalno sa njima porazgovarat ( barem u ovoj poslovnici gdje sam ja bio )

Ja sam svoj komp kupio u trgovini ve-mil i ja sam zadovoljan.Otišao sam do njih sa papirom na kojem je bio spisak komponenti i ljudi mi rekli neke imamo na skladištu a one koje nemamo moramo naručiti i čovjek mi kaže da pojedini dijelovi dolaze za dan-dva i da će me nazvati i tako je bilo.Komp je iz 2007 i radi bez problema.Kod njih sam naručio zelenu neonku za komp i ljudi mi kažu da dođem za dan-dva dok je naruče.Neki govore hgspot valja,a neki govore da su loši tako je i za ve-mil i za ostale trgovine.
Uvijek treba trčati pred rudo
17 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
 Ja sam svoj komp kupio u trgovini ve-mil i ja sam zadovoljan.Otišao sam do njih sa papirom na kojem je bio spisak komponenti i ljudi mi rekli neke imamo na skladištu a one koje nemamo moramo naručiti i čovjek mi kaže da pojedini dijelovi dolaze za dan-dva i da će me nazvati i tako je bilo.Komp je iz 2007 i radi bez problema.Kod njih sam naručio zelenu neonku za komp i ljudi mi kažu da dođem za dan-dva dok je naruče.Neki govore hgspot valja,a neki govore da su loši tako je i za ve-mil i za ostale trgovine.
 Mi ovdje ne pricamo o jednom iskustvu vec opcenito.
Znaci kao kod auta: odlican ali se jednom pokvario. ali kad se vise puta kvari onda nemoze bit odlican.
Ti si tih dva puta bio zadovoljan, ali mi pricamo o "kvaru" vise puta.

I ja sam narucio komp: -vemil1 -piramida "nemamo nijednu komponentu, nemoze se ni narucit jer ni zg nema, nijednu"- iako covjek iz skladista ima 3 komponente a onaj 3 metra iznad prica da nema nijedne
                                     -vemil2 - RK Varteks "ovdje imamo maticnu i memoriju, a ostalo cu evo narucit iz zagreba, stici ce u ponedjeljak, ali cemo vas mi obavjestit nakon sta sve zavedemo u stanje"

zacudio bi se da ne pricamo o istoj firmi i istom skladistu, istom serveru i istom stanju provjere i narucivanja robe
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
MEGATON kaže...
 Mi ovdje ne pricamo o jednom iskustvu vec opcenito.
Znaci kao kod auta: odlican ali se jednom pokvario. ali kad se vise puta kvari onda nemoze bit odlican.
Ti si tih dva puta bio zadovoljan, ali mi pricamo o "kvaru" vise puta.

I ja sam narucio komp: -vemil1 -piramida "nemamo nijednu komponentu, nemoze se ni narucit jer ni zg nema, nijednu"- iako covjek iz skladista ima 3 komponente a onaj 3 metra iznad prica da nema nijedne
                                     -vemil2 - RK Varteks "ovdje imamo maticnu i memoriju, a ostalo cu evo narucit iz zagreba, stici ce u ponedjeljak, ali cemo vas mi obavjestit nakon sta sve zavedemo u stanje"

zacudio bi se da ne pricamo o istoj firmi i istom skladistu, istom serveru i istom stanju provjere i narucivanja robe
 Znam prijatelje koji imaju više iskustva od mene o kupovini u ve-mil-u i zato su mi ga i preporučili,a to što u pojedinim gradovima ne mogu se dogovoriti jel taj proizvod postoji u skladištu ili ne to je njihov problem.Znači ako u tri grada kupci govore da je ve-mil loš ne znači da ve-mil ne valja u cijeloj državi.
16 godina
neaktivan
Vemil?

Ako se ne varam, ovdje se prica o radnom iskustvu u vemilu, a ne o iskustvu kod kupovanja .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
polip kaže...

Oni jedno pričaju, a drugo rade. Možda neko ima dobra iskustva, jer se ili dobro uvlače u stražnje otvore šefovima (lokalnim ili centralnim), netkome je dobro jer muči i ne komentira.

Sve je počelo naopako kad je počela reorganizacija unutar firme, u stilu samoposluge PEVEC tipa.

Zekoslavko pročitaj malo bolje:Baš me zanima šta djelatnici (bivši i sadašnji) i mušterije misle o ovoj firmi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 15:03 (MEGATON).
16 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
polip kaže...

Zekoslavko pročitaj malo bolje:Baš me zanima šta djelatnici (bivši i sadašnji) i mušterije misle o ovoj firmi.
 Maj mistejk... apolođajzs
16 godina
neaktivan

Bivši djelatnik u "korporaciji" Vemil.

16 godina
neaktivan
Vemil?

A tek kad dođu u posjetu poslovnicu Jumbo Jet i Lešinarka, (tj. Marina i Boris)!

Mislu da su pokupili pamet iz cijelog svijeta, i da im niko nije ravan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šta nisu Big Daddy i Little sister ( Bioshock ) ?
16 godina
neaktivan

:-)

Bioshock!

Seven-of-nine, ali u ružnijoj verziji, još dok je dio "kolektivne svijesti" iz Kocke u Vrbanama.

17 godina
neaktivan
polip kaže...

:-)

Bioshock!

Seven-of-nine, ali u ružnijoj verziji, još dok je dio "kolektivne svijesti" iz Kocke u Vrbanama.

tko ce bacit sliku :D
17 godina
Vemil?

katastrofa je taj vemil. tamo nikad ništa ne bi kupio, osim možda nešto sitno. btw ogavni su, sa onim zelenim majicama, fuj, a tek vodstvo, ogavno da ne može biti ogavnije, uz dužno poštovanje.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 17:16 (sage).

0 0 hvala 0
17 godina
Vemil?

bemti vemil, bas jucer zovem da uzmem neke dijelove, i lik mi prek telefona kaze kako nemaju niti jednu maticnu za niti jedan socket.....tolko o vemulju

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil?

Slažem se vemil je užas i cijene i usluga ako išta valja to je adm

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil?

eh taj vemil kakva je to nekad bila firma, kad su na lageru imali po 30 različitih matičnih, procesora svega, preko 100 različitih prijenosnika svega, danas nemaju ni jedne obične mrežne kartice...koma.....

Ali mene smeta što neki ljudi samo "seru" po prodavačima koji tamo rade.. ma nije ni njima baš lako kad njim dođe tona kupaca a oni moraju za sve odgovarati, nemamo toga više, nemamo.... kad nemaju iz čega složit konfiguraciju...itd.

A i kakav se odnos vrši prema njima od strane poslodavca.. rade za minimalac, pod strogočom kakva u lepoglavi nije, mob ni pogladati nesmiju, za vrijeme pauze nema izlaženja iz poslovnice, čak ni po gablec do konzuma koji je ispod njih, i tako..

A i koji će čovjek koji ima podosta znanja o it-u ići radit u vemil za 2500 kn, takvog nema, nek idu radit tamo obićni trgovci koji su dobili otkaz u konzumu, kerumu ili nekom drugom...

Nažalost nije više to vemil koji je bio prije.. a neće ni biti...

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

1 0 hvala 0
17 godina
korg11 kaže...

eh taj vemil kakva je to nekad bila firma, kad su na lageru imali po 30 različitih matičnih, procesora svega, preko 100 različitih prijenosnika svega, danas nemaju ni jedne obične mrežne kartice...koma.....

Ali mene smeta što neki ljudi samo "seru" po prodavačima koji tamo rade.. ma nije ni njima baš lako kad njim dođe tona kupaca a oni moraju za sve odgovarati, nemamo toga više, nemamo.... kad nemaju iz čega složit konfiguraciju...itd.

A i kakav se odnos vrši prema njima od strane poslodavca.. rade za minimalac, pod strogočom kakva u lepoglavi nije, mob ni pogladati nesmiju, za vrijeme pauze nema izlaženja iz poslovnice, čak ni po gablec do konzuma koji je ispod njih, i tako..

A i koji će čovjek koji ima podosta znanja o it-u ići radit u vemil za 2500 kn, takvog nema, nek idu radit tamo obićni trgovci koji su dobili otkaz u konzumu, kerumu ili nekom drugom...

Nažalost nije više to vemil koji je bio prije.. a neće ni biti...

ma slažem da ljudi koji tamo rade za 2500 nisu ni krivi ni dužni. to je tako da vemil nije nikad ni bio ništa posebno, odjednom su kao nešto veliko postali, a vjerujem da nisu uspjeli zato jel u samom vrhu nisu sposobni.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
17 godina
Vemil?

ADM je vecinu nasih ducana s dijelovima za komp nokautiral sa svojom uslugom i to je tak. Internet trgovine uzimaju svoj danak dobar je još Links normalno od klasicnih a ovi ostali su zaostali sa svim i tak stvari stoje danas a i kriza je napravila svoje!Cool

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Vemil?

radio sam u Vemilovoj franšizi (znači drugi vlasnik ali sve po vemilovim cijenama i sve iz njihove ponude). Majko mila. Koji užas. naručivali smo robu i kasnili su po 2, 3 tjedna! čovjek mi dođe naručit laptop za cca 5000 kn, znači niš posebno i ja ga čekam 3 tjedna! a da vidite tek kak je bilo sa servisom, ajme užasa. radili smo s njima 2 godine i u tom razdoblju kada god sam zvao servis, oni se N I K A D nisu javljali. i onda su se kupci ljutili na nas u našoj radnji, jer su mislili da mi muljamo. pa smo mi kupcima dali telefonski broj od servisa u vemilu pa su se i sami uvjerili da se oni uistinu nikad ne javljaju. ima sada od toga već nekih godinu dana.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 22:40 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

radio sam u Vemilovoj franšizi (znači drugi vlasnik ali sve po vemilovim cijenama i sve iz njihove ponude). Majko mila. Koji užas. naručivali smo robu i kasnili su po 2, 3 tjedna! čovjek mi dođe naručit laptop za cca 5000 kn, znači niš posebno i ja ga čekam 3 tjedna! a da vidite tek kak je bilo sa servisom, ajme užasa. radili smo s njima 2 godine i u tom razdoblju kada god sam zvao servis, oni se N I K A D nisu javljali. i onda su se kupci ljutili na nas u našoj radnji, jer su mislili da mi muljamo. pa smo mi kupcima dali telefonski broj od servisa u vemilu pa su se i sami uvjerili da se oni uistinu nikad ne javljaju. ima sada od toga već nekih godinu dana.

Propadas zbog krivog poslovanja...

trebao si se toga okanit i prije tih 2 godine

potpis :D
16 godina
Vemil?

Ja smatram da je Ve - Mil nekada davno bio nešto, kada su se pojavili i počeli širiti ponudili su velik asortiman robe i poprilično dobru uslugu. Nažalost stanje danas je samo u sjeni toga. Ve - Mil više nije vodeći informatički lanac trgovina nego  nešto što teži konikomu. Ubrzo ćemo ljudi mikrovalne, pegle i štednjake također kupovati u Ve - Milu. Sramota. Što se tiče (ne)iskustva radnika, smatram da taj detalj varira od čovjeka do čovjeka. Ima ih koji znaju i ima ih koji nemaju blage veze. Najsmiješnija mi je situacija bila u kojemu je jedna radnica (žensko jel) objašnjavala liku od cca 25 godina koji je vjerovatno bio zelen tamo, razlike između integriranih i neintegriranih grafičkih u laptopima. Stajali su sa strane i mislili da ih kupci ne čuju, ali dok čekaš u redu i zujiš usredotočiš se na svašta. Iz toga primjera sam shvatio da sve one gluposti o nekom godinu - dvije radnom iskustvu da bi se zaposlio u Ve - Milu nažalost padaju u vodu.

Nekada sam iznimno cijenio njihovu ponudu robe, jer su imali zbilja kvalitetne stvari. Određenu robu (nešto malo ekskluzivnije) sam znao naručiti iz Magazin RS-a u ZG, ali uglavnom Ve - Mil je oduvijek bio moj odabir, sve do nedavno ... Links došao u Osijek i rekoh idemo vidjeti što imaju. Došao sam do zaključka da prodavači (ne svi) nisu previše kompetentniji, ali kad oću kupit urednu robu po urednoj cijeni u Linksu svega ima.

Nedavno sam imao skeč baš što se kupovine robe tiče. Burazeru mi je krepalo napajanje (Fortron Bluestorm 550W). S obzirom da burazer ima ok konfu, gdje se ističe samo BFG 8800GT kartica, to napajanje je bez problema điralo otkada je računalo kupljeno. I sad ajmo vidit gdje se može nać uredna zamjena. Otišli prvo u Ve - Mil i blago sam se šokirao. Onaj popis što imaju na stranici (Cheiftec, Fortron, Enermax ...), zamislite NEAMAJU. I razgovor sa prodavačem je tekao nadalje.

JA: Gospodine, molim vas recite mi što imate od napajanja trenutno i gdje bih to mogao naći?

P: Eto pogledaj si tamo na polici

JA: Na polici imate samo Codegen, MS i neku treću prčiju kojoj se ne sjećam marke. Imate li nešto malo kvalitetnije i sad ja njemu nabrajam ...

P: Ne

JA: Kada bi ste mogli imati

P: Nisam siguran, bit će ubrzo.

I tako nakon toga ja do Linksa da uzmem Corsair VX 450W modularnog i riješen problem. Dragi moj Ve - Mile zasigurno ću se vratiti, kad budem htio kupit perilicu posuđa jer ova trenutno mi je riknula, pa čim uvrstite i njih u asortiman evo me. Nadam se samo da ćete staviti bar neku kvalitetniju perilicu posuđa, da ne nemoram zaj... sa vašim servisom.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vemil-ono baš užas od užasa, ma treba ih zatvoriti .U jednom danu cjena modula 2GB Ram kingmax sa 198 na 270kn +35% lijep rast  :-),poslovnica Pula.  Adm je zakon

16 godina
neaktivan
OCdale kaže...

Vemil-ono baš užas od užasa, ma treba ih zatvoriti .U jednom danu cjena modula 2GB Ram kingmax sa 198 na 270kn +35% lijep rast  :-),poslovnica Pula.  Adm je zakon

da to sam vidio,strašno!

25.10.08 sam kupio isti taj modul za 179kn!

Ne znam što se s njima dešava,vjerovatno loša politika poslovanja.Kupio sam brdo artikala kod njih i nisam imao nikakvih problema pa čak i s garancijom koju sam dva puta koristio,stvar je bila riješena u nekoliko minuta.

Prije mjesec dana su drugi puta preuređivali trgovinu(u Osijeku),ne znam zašto ako su u banani,sad dođete tamo i skoro da je polu prazno,nabacali su sve žive proizvode umjesto da su se bazirali na računalima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 12:03 (Zdravko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice