Rješavanje mikrozadataka na netu

poruka: 7
|
čitano: 14.432
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

zanima me ima li netko medju vama iskustva s rješavanjem mikrozadataka na netu koje nudi Crowdflower?

Radim te zadatke preko različitih channela preko godinu dana, znaju biti jadno plaćeni pa do super plaćeni.... svi savjeti, tipovi i slično su dobro došli, skupljam iskustva...

A za početak, ja ću podijeliti neka svoja iskustva, čisto za pokretanje rasprave... ili moj vlastiti monolog sam sa sobom {#}

kakvi su to zadaci?

to su jednostavni zadaci koji se mogu riješiti za 1 - 5 minuta, a plaćeni ste 1 - 20 centi po komadu, ako ste skoncentrirani i brzo rješavate, te točno rješavate, zna se zaraditi 0,5 - 3 dolara po satu... nije puno ali ih ja volim rješavati uz kavicu, čisto da ne čitam ove naše novine jer odmah padnem u depresiju... a lovu koju zaradim povučem na Paypal pa trošim na igrice {#}

(zadnji put kad mi je žena vidjela da sam provukao american na netu za neku igru, bilo je zabavno {#} )... ovako svi sretni i zadovoljni...

tipovi zadataka:

pronadji autora članka

pronadji mail blogera

pronadji web stranicu neke firme

provjeri je li adresa i kontakt info na nekoj web stranici točan

klasifikacija web stranica na netu / vieo filmića na youtubeu

itd. itd... zadatke raja dosta brzo riješi pa stalno dolaze novi pa nije dosadno...

eto, za početak....

Maše vam Baba

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Rješavanje mikrozadataka na netu

evo dok se netko pridruži, budem ja malo dijelio svoja iskustva...

kako izgledaju zadaci:

http://s18.postimg.org/kxoocqa5l/slika_zadaci.jpg

kao što vidite, od malo plaćenih do malo bolje plaćenih....

što znače oni brojevi 1, 2 i 3?

kao i u svakom poslu, treba se dokazati... to su badgevi (značke).... na početku nemate nijedan badge i radite samo zadatke bez badgea... poslodavac odredjuje koji radnici bi trebali raditi na njegovom zadatku.

nakon što riješite početni skup zadataka, dokazali se da radite točno i precizno, dobijete badge 1 i imate pristup tim zadacima... ako opet rješavate sve točno, accuracy visok, dobijete badge 2 itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 2:01 (babaroga1x).
11 godina
neaktivan

koliko tu ima posla i jel se isplati?

pa evo dokaza...

zadatak gdje se za neke groupone (ala crno jaje i slično, samo američka verzija) traži da se odredi jel search termn odgovara ili ne.... ovo je samo jedan, kad se riješi još njih 5 - 6, task je gotov.... ja natukao 200 komada :D

da, znam, imam jako bogat društveni život :D

http://postimg.org/image/cvfl0trmt/

ako neko želi link na stranicu gdje se rješavaju zadaci, nek mi se javi privatnom porukom, admini ode banaju bez milosti pa da ne odletim...

11 godina
neaktivan

ovi moji taskovi zaista znaju biti zli.... ili nema posla pa zujim i moram čitati crnu kroniku na netu, ili lupe preko 50 različitih jobova, s desecima tisuća taskova... neki taskovi su za početnike (1-3 centa po tasku), a neki su za ljude s badgevima ... ja recimo rješavam taskove gdje moram tagirati ključnom riječi turističke slike (6 centi po tasku)... nekih 40 - komada u sat vremena sredio sinoć....

skupi se u mjesec dana lijepi džeparac.... ili za platit dva računa... struja i telefon....

ako imate pitanja, samo pucajte, tude ili na pm

Baba {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 11:42 (babaroga1x).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja poceo radit i jedini problem mi je sto nema dovoljno taskova za lvl 0 bitno se probit na lvl 1 onda se predje za par dana sve i moze se ocekivat neka zarada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo i ja bih se mogao poceti zabavljati sa ovim,znaci isplacuju kako treba itd?I samo se trebam regat na crowdflower.com i mogu krenut?

0 0 hvala 0
15 godina
I gdje nalazis taskove?Registrirao sam se i logirao ali samo nailazim na statistiku taskova gdje je sve 0 normalno,preko moba sam trenutno pa moze bit do toga?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice