VB i SQL Trazilica zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 1.684
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VB i SQL Trazilica

Bok forumasi, evo vako napravio bi trazilicu u VB a da ta trazilica trazi podatke iz SQL Servera, ako netko zna samo neka pomogne =))))

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
17 godina
RE: VB i SQL Trazilica
Pošteni kaže...

Bok forumasi, evo vako napravio bi trazilicu u VB a da ta trazilica trazi podatke iz SQL Servera, ako netko zna samo neka pomogne =))))

Jel ti znas ista programirat? Ako da pomoci cu ti. Ako ne jbg.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
15 godina
neaktivan

znam znam care, i u vb i stvaro ok znam i SQL 2008

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem
17 godina
Pošteni kaže...

znam znam care, i u vb i stvaro ok znam i SQL 2008

Dobro u cemu je problem? Di si zapeo?

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
15 godina
neaktivan

E vako napiso sam znaci naredbu na sql da napravi sve tablice koje sam htio, i spojio sam vb program koji radim i sql.mdf file znaci baza podataka i sada b na vb programu napravio opciju search tako kada upisem u "search" npr bug forum i ako je u bazi podataka da je onda nadje

17 godina
Pošteni kaže...

E vako napiso sam znaci naredbu na sql da napravi sve tablice koje sam htio, i spojio sam vb program koji radim i sql.mdf file znaci baza podataka i sada b na vb programu napravio opciju search tako kada upisem u "search" npr bug forum i ako je u bazi podataka da je onda nadje

jel se znas spajat na bazu?

15 godina
neaktivan

napiso da sam se spojio ako sam se spojio onda znam, ali ista car ajde etreba pomoc hvala, pitat cu nekoga malo iskusnijega

17 godina
Pošteni kaže...

napiso da sam se spojio ako sam se spojio onda znam, ali ista car ajde etreba pomoc hvala, pitat cu nekoga malo iskusnijega

pa u cemu je problem?

imas text polje. Imas button. Kad kliknes na button on pozove SQL upit

select * from tablica where <polje u tablici> like %<vrijednost iz text polja>%

i to je to?

15 godina
neaktivan

ma kralju slusaj, sve to 5, ali ocu napraviti da u vb programu imam trazilicu koja ce traziti sql bazu svacas,

17 godina
Pošteni kaže...

ma kralju slusaj, sve to 5, ali ocu napraviti da u vb programu imam trazilicu koja ce traziti sql bazu svacas,

Ja mislin da ti ne shvacas. Sretno!

15 godina
neaktivan
VB i SQL Trazilica
Ček, hočeš napraviti da apliakcija traži SQL baze na nekom serveru ?
http://www.basketballhoopjam.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dada tako je, ali evo dewcko ovaj je ok doro napiso. =))

17 godina
Pošteni kaže...

dada tako je, ali evo dewcko ovaj je ok doro napiso. =))

Ja tebe nista ne razumin sta pises. Stani malo, razmisli sto zelis napisati pa onda pocmi tipkati. I gledaj sto tipkas jer ako budes ovako tipkao dok budes programirao, dobit ces cir na zelucu pri ispravljanju gresaka u sintaksi :)

15 godina
neaktivan

ma kralju ono si sto si napiso ok je samo sto jos malo citam po netu, i malo ucim jer nezelim uciti napamet da samo napisem kod i biti sretan sta radi, volim jos vidjeti iskusnije ljude da objasne sve ali naso sam na netu i mogu ti samo zahvaiti care, uzivaj

17 godina
Pošteni kaže...

ma kralju ono si sto si napiso ok je samo sto jos malo citam po netu, i malo ucim jer nezelim uciti napamet da samo napisem kod i biti sretan sta radi, volim jos vidjeti iskusnije ljude da objasne sve ali naso sam na netu i mogu ti samo zahvaiti care, uzivaj

Mali hint... guglaj parametre za SQL (sigurniji upiti - nema sql injectiona).

17 godina
odjavljen
VB i SQL Trazilica

Ne pamtim da sam pročitao besmisleniji topic. Još lik kaže da se konta u VB i "dobro" u SQL. A nije u stanju ni postaviti pitanje... A da ne govorim da se kroz ssms nije znao spojiti na lokalni sql server {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 20:43 (Friday).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
VB i SQL Trazilica

Ova tema je totalni {#}

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
VB i SQL Trazilica

Da, još se lik pokroviteljski postavi kao da su svi totalne njubare i traže njega pomoć {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
VB i SQL Trazilica

I ja sam ispao glup. U biti i jesam glup jer sam se trudio pomoci.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čitam i ja ovaj topic i ne vidim ništa od autora da je konkretno rekao o čemu se radi ....stvarno bi mogao bar navesti kroz kod što želi ili dio koda iliti bar dizajnerski neka pokaže a ne ovako svi se potrudili pitati onoga koji pita ....dečki znam da znate ali za autora ne znam {#}....

Private
15 godina
neaktivan
VB i SQL Trazilica
ma decki nisam se dobro izjasnio sve 5 stvaro ste ok decki, i ocete pomoc, ali eto ispricavam se jer mi je zao ako sam nekoga uvrijedio, decki uzivajte =)

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
VB i SQL Trazilica

Tema je spremna za zatvaranje - ili je Pošteni dobio odgovor na svoje pitanje ili je uopće nije sposoban objasniti što ga muči, a u tom slučaju nema smisla da dalje tim opterećuje forumaše.

3 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice