SQL Server 2005 - ne znam se spojiti

poruka: 4
|
čitano: 3.148
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SQL Pomoc

e decki bok evo treba mi pomoc instaliro sam sql pa ovo spajanje me muci ako neko moze dataljno objasnjenje

hvala unaprijed http://img14.imageshack.us/i/testu0.jpg/

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: SQL Pomoc

Ako si instalirao sql pod korisničkim računom kojeg trenutno koristiš onda pod server name samo upiši "." ili "localhost" (bez navodnika, naravno) i klikni na connect. Ako je drugi korisnički račun u pitanju morat ćeš odabrati sql server authentication (u padajućem meniju), pod user upisati "sa" a pod pass upisati zaporku koju si unio za vrijeme instalacije.

Preporučam ti da instaliraš najnoviju verziju sql-a koja je trenutno dostupna (2008 r2) ako planiraš ozbiljno koristiti sql.

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
RE: SQL Pomoc

Slažem se sa @Friday
Instaliraj SQL verziju 2008r2 i sql server managment 2008  
Pod server name mora biti negdje tvoj instalirani besplatni sqlexpress i tamo pod server name trebaš upisati ..
tvoj-pc\sqlexpress
to je po defaultu ako si išao pod normalnu instalaciju ako ne onda kako ti je kolega rekao ,a i ovo pod localhost naravno pokušaj...
Trebaš malo bolje proučiti upute o instalaciji jer nije to tako komplicirano ..

Private
17 godina
SQL Pomoc

samo d ase nadogradim na tocne tvrdnje koje su kolege navele.

uzmi bilo koju knjigu o SQL-u i PRVO poglavlje ti detaljno obradi instalaciju - naglašavam PRVO poglavlje...

sretno sa učenjem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice