Malo je komplicirano, ali hajde da probam što bolje pojasnit, jer mi je pomoć dobrodošla, bilo kakva...
Dakle zadatak je iz workbooka1 worksheet1 exportati automatski u xml datoteku prilikom zatvaranja workbooka1.
Export se vrši automatski po zatvaranju programa (updatea se postojeća ili se kreira nova datoteka u slučaju da ne postoji). Koristi se event BeforeClose.
Kako je ovo samo dio projekta koji radim, idem dio po dio, pa vas neću sa ostatkom zamarati. Ne želim da vam mozak eksplodira kad čujete ostatak.
Dio koji za sada imam riješen, je dio zaslužan za vršenje eksporta, međutim problem mi je postao kada taj programski kod treba pokrenuti BeforeClose event, tako da se funkcija (za eksportiranje) izvrši. Isti program uspješno funkcionira u jednoj manjoj xls datoteci koja nema drugih modula i formi osim tih zaslužnih za izvršenje eksporta. Kada isti kod pokušavam primjenit na drugu xls datoteku (ovu koja sadrži još neke dodatne module i forme) dolazi do greške.
Odnosno, ništa se točno ne desi na kraju samog procesa (nakon zatvaranja woorkbook1 datoteke).
Tužno za reći, ali još se učim i smatram se još početnikom. Pošto prikupljam informacije na netu i slažem riješenje u skladu sa primjerima.
Svaka pomoć dobrodošla!
EDIT: Kasnije će se ovaj xml file koristiti za updateanje odvojenog workbooka, u worksheet1 tog workbooka(2)