Update C# aplikacije ne funkcionira

poruka: 3
|
čitano: 1.445
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Ovako, trenutno razvijam neku desktop aplikaciju, točnije šah u C# 2008 Express Edition. Sam razvoj nije problem, već se problem krije u nemogućnosti da već instalirana aplikacija skine update sa neta. Prilikom "Publish" procesa opcije su podešene tako da se aplikacija može instalirati samo lokalno ali da pri pokretanju provjerava ima li dostupna neka nova verzija online. 

Update se normalno pokrene ali ubrzo nakon pokretanja pojavi se prozorčić sa porukom: 

"Cannot download the application. The application is missing required files. Contact application vendor for assistance"

Klikom na details, pod Error summary piše slijedeće:

Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log.

* Activation of C:\Users\Snijele\Desktop\Online Chess.appref-ms| resulted in exception. Following failure messages were detected:

+ Downloading http://onlinechess.net76.net/Chess/Application Files/OnlineChess_1_0_0_20/OnlineChess.exe did not succeed.

+ The remote server returned an error: (404) Not Found.

Ovaj OnlineChess.exe file kojeg sam podebljao postoji na serveru (provjereno), tako da mi nije jasno zašto ovo ne radi. 

Aplikacija se nalazi na Apache serveru. Dodao sam i .htaccess file u public_html folder gdje je aplikacija uploadana kako bih dozvolio MIME tipove:

AddType application/x-ms-application application

AddType application/x-ms-manifest manifest

AddType application/octet-stream deploy

AddType application/vnd.ms-xpsdocument xps

AddType application/xaml+xml xaml

AddType application/x-ms-xbap xbap

AddType application/x-silverlight-app xap

Je li se netko susretao s ovakvim problemom? Ima li rješenje za ovo?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Error 404 i meni daje tako da ti link ne valja.

Drago mi je.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Update C# aplikacije ne funkcionira

Ne traži ti on exe nego publish.xml.

Jel se vidi ta publish stranica na tom tvom serveru gdje puštaš aplikaciju van a da je ista kao ona koju Visual Studio otvori kod kraja publish.a?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice