Da previse neodugovlacin navest cu ima knjige jer mi se cini da vas vecina zna za istu (demistrificirani c++).
Ja san pocea ucit iz te knjige te prosao dosta toga i sad je problema sto je sve to znanje nagomilano u sitne djelove te ga jos nikad nisan ujedinia u nesto da pred sebe stavin pravi test koliko mi je to leglo. Kako ucenje iz te knjige privodim kraju zanimalo bi me sta vi iskusni predlazete da bi bilo zanimljivo napravit tako da to nesto ako ne cijelo ujedini vecinu toga znanja. Ono sta se meni cini da bi mi bilo najkorisnije je da je neko izmisilo program te ga odvoji u karakteristicne djelove i za svaki dio dodao neki komentar sta bi u tom podruciju bilo zanimljivo iskoristit od onoga sta znamo samo nemam uopce ideju gdje i pod kojim nazivom takvo nesto potraziti pa bi me zanimalo sta vi mislite da bi bilo zanimljivo odraditi kao test onoga sta je dosad nauceno, jos bolje ako neko ime nesto slicno onome sto je gore navedeno ili ono sta ste sami iskoristili kad ste ucenje privodili kraju.
Svaki prijedlog je bolji nego nikakav pa ako imate bilo sta plz postajte ode.