Dakle, planiram se naučiti radu u nekom alatu i zanima što u današnje moderno doba ima potencijala i svjetlu budućnost? Trenutno mi na pamet pada C# (tj. programiranje) ili Dreamweaver (dakle, Web dizajn). Što je bolje za početnika?
Zahvaljujem!
Dakle, planiram se naučiti radu u nekom alatu i zanima što u današnje moderno doba ima potencijala i svjetlu budućnost? Trenutno mi na pamet pada C# (tj. programiranje) ili Dreamweaver (dakle, Web dizajn). Što je bolje za početnika?
Zahvaljujem!
Zahvaljujem!
Predvidjeti što u IT-u ima svijetlu budućnost i nije baš najlakše a uglavnom je nemoguće jer informatika se razvija strelovitom brzinom iz dana u dan.
Moja preporuka ti je C# jer s time možeš raditi skoro sve, lagan je za naučiti, dosta ga ljudi koristi i ima veliku tendenciju rasta, trenutno je 6 najpopularniji jezik.
Također malo pogledaj i ovu temu: http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/programski-jezik-kojim-poceti/84440.aspx
Još si naveo da je Dreamweaver za web dizajn što nije istinito jer s njim možeš raditi sve vezano uz web stranicu a ne samo dizajn.