Potreban Graf. dizajner za igru

poruka: 4
|
čitano: 1.527
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav! Počeo sam razvijati engine za 2D RTS igru s spriteovima i potreban mi je graf. dizajner za crtanje tekstura. Igra nije ništa ozbiljno(tek mi je 16 godina) i nemojte očekivati nikakvu veliku zaradu, igra najvjerovatnije ide u open-source. Ovo nije ozbiljan projekt, ali nije ni jedan od onih pokušaja programiranja u hrvatskom jeziku, dakle planiram napraviti barem pola igre, već sam iskodirao nešto manje od 1k linija. Već imam nešto iskustva s mrežnim programiranjem, ali o AI-ju neznam ništa. Zainteresirane molim da se jave na PP.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 20:41 (dj_beni).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Potreban Graf. dizajner za igru
dj_beni kaže...

Pozdrav! Počeo sam razvijati engine za 2D RTS igru s spriteovima i potreban mi je graf. dizajner za crtanje tekstura. Igra nije ništa ozbiljno(tek mi je 16 godina) i nemojte očekivati nikakvu veliku zaradu, igra najvjerovatnije ide u open-source. Ovo nije ozbiljan projekt, ali nije ni jedan od onih pokušaja programiranja u hrvatskom jeziku, dakle planiram napraviti barem pola igre, već sam iskodirao nešto manje od 1k linija. Već imam nešto iskustva s mrežnim programiranjem, ali o AI-ju neznam ništa. Zainteresirane molim da se jave na PP.

misliš engleskom? {#}

moro sam {#}

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
15 godina
neaktivan

U kojem programskom jeziku radis igru?

Programer i 3D artist

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Potreban Graf. dizajner za igru
Wedran Dev kaže...

U kojem programskom jeziku radis igru?

C++ + OpenGL + SDL

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice