Pomoć oko zadatka (Java)

poruka: 4
|
čitano: 1.971
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć oko zadatka (Java)

Pozdrav,

Moze li mi netko pomoći oko zadatka koji će mi mozda biti sutra na ispitu? Radimo programiranje u Javi i ovaj program bi trebao raditi kada ga pokrenem u command promtu. Bio bih vam vrlo zahvalan!!

Za sljedeći problem kreirati blok dijagram i napisati program:
Program omogućava unos onoliko brojeva koliko korisnik odredi. Nakon toga se:
 -broji koliko ima brojeva koji su veći od duple vrijednosti najmanjeg
  broja te se oni smještaju u novi niz.
Ispisati sve rezultate.

Unaprijed hvala!

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć oko zadatka (Java)
Calamis kaže...

Pozdrav,

Moze li mi netko pomoći oko zadatka koji će mi mozda biti sutra na ispitu? Radimo programiranje u Javi i ovaj program bi trebao raditi kada ga pokrenem u command promtu. Bio bih vam vrlo zahvalan!!

Za sljedeći problem kreirati blok dijagram i napisati program:
Program omogućava unos onoliko brojeva koliko korisnik odredi. Nakon toga se:
 -broji koliko ima brojeva koji su veći od duple vrijednosti najmanjeg
  broja te se oni smještaju u novi niz.
Ispisati sve rezultate.

Unaprijed hvala!

Daj nešto svoga koda, koliko znam Bug forum nije neka "dobrotvorna" ustanova pisanja koda studentima (učenicima) koji su prelijeni da sami nešto naprave.

Pozdrav

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan

Mislio sam da zadatak ne bi trebao biti problem nekome tko je dobar u programiranju, i da bi ga mogao rijesiti u kratkom roku. Uspio sam ga rijesiti. Svejedno hvala. Pozdrav.

15 godina
Calamis kaže...

Mislio sam da zadatak ne bi trebao biti problem nekome tko je dobar u programiranju, i da bi ga mogao rijesiti u kratkom roku. Uspio sam ga rijesiti. Svejedno hvala. Pozdrav.

Nije problem sto ga ljudi ne bi znali rijesiti. Problem je clanovi na vecini foruma veznaih za programiranje ne vole rjesavati necije tude zadace, posebno ako ta osoba nije pokusala nista napraviti sama.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice