Osnove Flash-a,Ima li neki dobar Tutorijal na netu

poruka: 13
|
čitano: 4.576
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Tražim već neko vrijeme tutorijal koji će me naučiti osnove flash-a, google mi ne pomaže...

možete li mi vi preporučiti koji ili kakvu e knjigu??

Hvala unaprijed

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Nemoj se zamarati sa tutorialima na net, općenito traže nekakva predznanja i poznavanje koncepata FLASHa, tako da bi mogao ubrzo odustati.Kupi nekakvu knjigu za početak, to ti je moj savjet.

1 0 hvala 0
17 godina

evo jedan link, možda pomogne :D

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Osnove Flash-a,Ima li neki dobar Tutorijal na
alankish kaže...

Nemoj se zamarati sa tutorialima na net, općenito traže nekakva predznanja i poznavanje koncepata FLASHa, tako da bi mogao ubrzo odustati.Kupi nekakvu knjigu za početak, to ti je moj savjet.

možeš li mi preporučiti ijednu knjigu, pod uvjetom da je mogu nać u nekoj trgovini u Imotskom ili Splitu?

IRebic
17 godina
IRebic kaže...
alankish kaže...

možeš li mi preporučiti ijednu knjigu, pod uvjetom da je mogu nać u nekoj trgovini u Imotskom ili Splitu?

možeš li uzimati online ili baš trebaš "prave" knjižare?

16 godina
neaktivan

nije e-knjiga al za pocetnika ok,nema bas puno...

http://www.tutorijali.net/flash

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 1:15 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
IRebic kaže...

Imas u algoritmu, zove se Adobe Flash CS4 i cijena ti je oko 165 kn, nemogu se sad sjetiti, u biti baš je i namijenjena početniku, od osnova i koncepata flasha, primjene, crtanja u flashu, alata i alatnih traka, objekata, simbola, tweenanja(animirana), morfanja objekata, animiranja kodom odnosno osnove osnova AS 3.0...itd...itd...kasnije to znanje nadograđuješ tutorialima sa neta i voila.Koja primjena flasha te točno zanima?

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
IRebic kaže...

Imas u algoritmu, zove se Adobe Flash CS4 i cijena ti je oko 165 kn, nemogu se sad sjetiti, u biti baš je i namijenjena početniku, od osnova i koncepata flasha, primjene, crtanja u flashu, alata i alatnih traka, objekata, simbola, tweenanja(animirana), morfanja objekata, animiranja kodom odnosno osnove osnova AS 3.0...itd...itd...kasnije to znanje nadograđuješ tutorialima sa neta i voila.Koja primjena flasha te točno zanima?

sitnije igre...

IRebic
17 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

nije e-knjiga al za pocetnika ok,nema bas puno...

http://www.tutorijali.net/flash

pri kraju kaže:

U Property inspectoru (obično na dnu) odaberite Motion u Tween meniju

ja ne mogu nać taj Property inspector kod sebe, može help netko

IRebic
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...

pri kraju kaže:

U Property inspectoru (obično na dnu) odaberite Motion u Tween meniju

ja ne mogu nać taj Property inspector kod sebe, može help netko

http://bit.ly/fkPrl5

15 godina
odjavljen
IRebic kaže...

sitnije igre...

Jesu to sve sitne igre, ali imaš posla i posla, algoritam i logika igre ti je jako bitna i jako dobro poznavanje AS ces trebati.

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
IRebic kaže...

A ima li jedna koja je "orijentirana"isključivo na autoscript, jer ću većinom njega koristiti

IRebic
15 godina
odjavljen

Moja preporuka ti je knjiga od Colina Moocka, u O'Reilly nakladi naslova Essential ActionScritp 3.0, ima 910 stranica, ali je odlična.Imaš kako ja to zovem lightweight verziju istog autora pod naslovom AS 3.0 Cookbok.Ovu prvu posjedujem u digitalnom i papirnom obliku, i samo riječi pohvale imam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice