MS Visual C++ 2010 - simboli za formatiranje

poruka: 7
|
čitano: 1.923
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Da li netko zna kako sakriti simbole za formatiranje u text-editoru MS Visual C++ 2010?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MS Visual C++ 2010 - simboli za formatiranje
Floki kaže...

Da li netko zna kako sakriti simbole za formatiranje u text-editoru MS Visual C++ 2010?

ako sam dobro shvatio pitanje (a mislim da nisam :)), onda probaj pogledati na TOOLS->CUSTOMIZE -> pa odaberi jedan od tabova tu ces naci sve sto je vezano za bilo kakve modifikacije unutar programa, ...... nisam u potpunosti shvatio pitanje tako da samo ovo preporucam, tu sigurno mozes iskljuciti "to tvoje formatiranje :)"

... ako pak nije to onda je zadnje ("evo ovo je konacno riješenje obecajem :)") TOOLS->OPTIONS->ENVIRONMENT->FONTS AND COLORS ili TOOLS->OPTIONS->TEXT EDITOR - pa tu malo pregledaj što se događa ......

17 godina
protjeran

Ctrl-R, Ctrl-W ili Edit->Advanced->View White Space

Programko http://programko.bloger.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Programko kaže...

....e baš sam to mislio reci ....:) salim se .... imas mozda "visual assistx" naravno cijelu verziju (ne trial 30 dana) za visual studio 2010 .... (to vec trazim dulje vrijeme ali izgleda da ga bas i nije lako pronaci na netu)........ molim odgovor privatno ... ili javno ... isto je .....:)

...ako netko slucajno ima taj programcic neka mi se please javi ..::)

14 godina
neaktivan

ctrl+a+k+f    {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sicily kaže...
Programko kaže...

....e baš sam to mislio reci ....:) salim se .... imas mozda "visual assistx" naravno cijelu verziju (ne trial 30 dana) za visual studio 2010 .... (to vec trazim dulje vrijeme ali izgleda da ga bas i nije lako pronaci na netu)........ molim odgovor privatno ... ili javno ... isto je .....:)

...ako netko slucajno ima taj programcic neka mi se please javi ..::)

Mrsko mi kopat po temama pa cu ovdje postaviti.{#} Zna li itko kako cu licencirati Windows 7 jer mi sada prikazuje samo crnu pozadinu i u donjem kutu pise da nje licenciran, a da ne moram reinstalirati Windows.{#} Zaboravio ga na pocetku aktivirati sa Win 7 aktivatorom i isteklo 30 dana. Ako odgovor nemoze ovdje odgovorite na p.p.{#}{#}

www.interface.com.ba
16 godina
neaktivan

probaj rearmati windowse za jos 30 dana trial-a, i onda ih aktiviraj.

Detalji na http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/extend-the-windows-7-trial-from-30-to-120-days/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice