Moze pomoc oko:
Znate ono kada na nekim stranicama ili nebitno nekim postovima pise "neki text" ili tag , i kad na njega pritisnem odem na neku stranicu.
E kako to da napravim, da to mogu bilo gdje postaviti ????
Moze pomoc, unaprijed hvala....
Moze pomoc oko:
Znate ono kada na nekim stranicama ili nebitno nekim postovima pise "neki text" ili tag , i kad na njega pritisnem odem na neku stranicu.
E kako to da napravim, da to mogu bilo gdje postaviti ????
Moze pomoc, unaprijed hvala....
Dodas adresu na koji želiš ič i promjeniš jos ime po želji.Evo npr. [-url-=-link_stranice-]-ime_koje_zelis_da_pise-[-/-url-]
Buraz , moze detaljnije- pleashe, moram skontati -nije mi jasno gdje ovo da pisem npr hocu u word text ???
Ti hoćeš link?
<html><head> <title>test</title></head>
<body>
<a href="aaa.html">Next</a>
<a href="bbb.html">Previous</a>
</body>
</html>
Može mala pomoć, mučim se već sat vremena s tablicama i nikako da mi ispane kako na slici. Pa ako može netko napisati riješenje da vidim jer kad se to radilo ja nsam bio. I ako može objašnjenje pokraj koda što se dešava s kojom linijom ...
Ajd da ne otvaram novu temu evo pitam ovdje.
Muci me nesto oko frameseta:
<html>
<head>
<title>Ovo je frameset......kliknite na linkove lijevo</title>
</head>
zasto kad ovdje stavim <body> nista ne radi? Nikako da skontam sta je problem...kad ga nema, onda sve radi, a dolje je body zatvoren.
<frameset cols="20%,80%">
<frame src="lijevi.html" name="lijevi">
<frameset rows="80%,20%">
<frame src="veliki.html" name="veliki_frame">
<frame src="dno.html" name="donji_frame">
</frameset>
</frameset>
</body>
</html>
Jel u biti treba biti body ili ne?
kada koristiš frameset ne stavlja se u kod <body></body> - i imaš male greške u sintaksi - pogle kako je ovdje objašnjeno http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_frame_rows (ovo između <head></head> ti je ok, ali ovo ispod nije)
kada koristiš frameset ne stavlja se u kod <body></body> - i imaš male greške u sintaksi - pogle kako je ovdje objašnjeno http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_frame_rows (ovo između <head></head> ti je ok, ali ovo ispod nije)
Da, skontao sam i hvala sto si potvrdio da ne ide u body...on se u biti sam ponasa kao body ako sam dobro pretpostavio...
*
hvala
znam da ovo nema veze s vezom, al zanima me jel moguce nekako vidjet odgovor na pitanje putem "izvornog koda stranice " ja sam trazio al nisam nasao
bilo sta upisite:
http://kvisko.efos.hr/~microek1/
hvala
To ti nije moguce zato sto se ta stranica temelji na php aplikaciji. Ti dobivas pitanja u obliku html forme, i onda se odgovori salju na server gdje se provjeravaju. Ti tome nemas pristupa.
Pazi, izvorni kod je samo HTML/CSS/JS kod, tj. frontend dio, pitanja su, vjerovatno, u nekoj bazi na koju se "kači" ta PHP aplikacija i "vadi" pitanja, server ih interpretira u HTML i šalje klijentu, tj. pregledniku. Kada odabereš ponuđeni odgovor ponovno se šalje zahtjev serveru koji provjerava odgovor. Ti odgovori su vjerovatno u bazi ili su if bloku PHP koda kojem ti nemaš pristup. Zaboravi na to.
Na svom blogu sam objasnio postupak server - klijent rada. Ukoliko te interesuje, naravno.
trebam i ja pomoc oko HTML-a i wordpress-a
znaci htio bi to stavit u wordpress post (ovo je html)
no kada stavim unisti mi cijelu stranicu
(u wordpressu dodam <code></code>)
uglavno problem je to sto se ovo prikazuje iza wordpress posta kao background
Hvala :)
trebam i ja pomoc oko HTML-a i wordpress-a
(..)
Pretpostavljam da želiš specifični layout za post?
Ja bih to napravio drugačije - naime za text edittor koji koristi (mislim da je ckeditor, iako je i tinymce isto ok - v. plugine) imaš jedan plugin koji bi se trebao zvati templates - isti imaš i za tinymce i onda željeni html kod staviš u jedan template i kada ga trebaš, samo ga ubaciš u post i dodaš svoje vrijednosti (godina, naziv i slično)