Aj ok, shvatam, smiješna tema, ali: Da li je moguće napraviti nešto kao msn sa login sistemom i registracijom, da se addaju prijatelji, i komunicira s njima? S kojim jezikom najlakše? Tutovi? Nešto? Bilo što?
Je li moguće napraviti nešto kao msn
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.576
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno da možeš. Ne postoji "najbolji programski jezik", sve ovisi o tvom znanju. Ali prvo trebaš napraviti raketu.
Kad napraviš raketu, onda probaj naučiti više o server-klijent vezama te o MySQL bazama.
Doduše, ja nisam imao iskustva s raketama pa ti ne mogu pomoći oko izrade aplikacije slične MSN-u,
ali ti možda ovo pomogne.
Još jedan koji se želi obogatiti preko noći.
Vjeruj mi i onaj konj Zuckerberg se naradio da bi stekao sve te milijune.
Neee, ne radi se o tome, ko je pomenuo novce i bogaćenje? Samo sam htio onako napraviti za svoj razred chat tu da možemo komunicirati, jer nemaju svi msn.....
Neee, ne radi se o tome, ko je pomenuo novce i bogaćenje? Samo sam htio onako napraviti za svoj razred chat tu da možemo komunicirati, jer nemaju svi msn.....
tako je i Zuckberg krenija xD ,zjb se malo pogledaj koji ti programski jezik najviše paše i tako ...
pa to i pitam: kako? Nisam rekao tačno msn, već nešto za komunikaciju...
-
1. Znas li ti koliki je to posao? -Ogroooooooooman
2. Lakse ce instalirati MSN ili neki slican program nego neki "amaterski".
...Ali zestoko mi je to, "nemaju svi msn" :D pa lakse im je instalirati MSN nego izrada programa+njegova instalacija!
neki jednostavno neće da koriste msn, šta ja znam što neće, to njih pitaj :/ aj bar: Kako napraviti irc kanal?
Irc kanal i izrada programa poput MSN-a nisu iste stvari. Nisi se dobro izrazio a i mi te u brzini krivo shvatili.
IRC kanal -pogledaj google kako napraviti, ne vidim sto tu moze biti tesko.
Irc kanal i izrada programa poput MSN-a nisu iste stvari. Nisi se dobro izrazio a i mi te u brzini krivo shvatili.
IRC kanal -pogledaj google kako napraviti, ne vidim sto tu moze biti tesko.
Pa da, vjerojatno, ja sam trazio nesto jednostavno za komunikaciju, nisam rekao msn....
Sve sredio
moze lock