C++ windows programiranje

poruka: 3
|
čitano: 4.252
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
C++ windows programiranje

pozdrav,.....

... zanima me dali neko ima kakav dobar link za skinuti ili preporučiti neku knjigu iz c++-a sa windows programiranjem, samo da je na hrvatskom jeziku, naravno dobro su došli i linkovi stranih knjiga i tutoriala, ali najbolje bi bilo ovo prvo. Inače sam našao dosta razumljive i dobre tutoriale na hrvatskom na stranici http://www.pc-skola.com/online/?A=T&T=CWprogramiranje, ali nažalost nikako se nemogu ulogirat,.... :(

..P.S. ima li tko knjigu u pdf Tihomir Tucaković PC - ŠKOLA C programiranje u Windowsima ....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: C++ windows programiranje

Pretpostavljam da mislis na GUI programiranje, ako je tako onda: ovo dok ne shvatis sto, gdje, kako i zasto, a kasnije ovo i malo po malo... imas puno resursa na netu kad zapnes, pocevsi od MSDN-a

17 godina
protjeran
RE: C++ windows programiranje
Sicily kaže...

pozdrav,.....

... zanima me dali neko ima kakav dobar link za skinuti ili preporučiti neku knjigu iz c++-a sa windows programiranjem, samo da je na hrvatskom jeziku, naravno dobro su došli i linkovi stranih knjiga i tutoriala, ali najbolje bi bilo ovo prvo. Inače sam našao dosta razumljive i dobre tutoriale na hrvatskom na stranici http://www.pc-skola.com/online/?A=T&T=CWprogramiranje, ali nažalost nikako se nemogu ulogirat,.... :(

..P.S. ima li tko knjigu u pdf Tihomir Tucaković PC - ŠKOLA C programiranje u Windowsima ....

Ako je riječ o windows programiranju u C++u onda je zapravo riječ o nekoj GUI biblioteci poput VCL (C++ Builder), MFC (Visual Studio) itd.. Trebao bi onda tražiti nešto glede toga jer ovaj pristup kao na ovim tutorijalima je poprilično zastario i zasniva se na code-u, a danas prozori se više-manje zasnivaju na resursima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 8:47 (Tracer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice