C# Knjige

poruka: 18
|
čitano: 10.161
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
C# Knjige

Zdravo Smijeh

Zanima me gdje ima za kupiti neka domaća knjiga (tj. prevedena) o programiranju u C#-u ?

Gledao sam na Algoritmu.hr i vidio da ima samo stranih knjiga.

A mislim da mi je bolje učit iz knjige nego tražit po tutorijalima što me zanima.

1 0 hvala 0
17 godina
RE: C# Knjige

imas na e-knjznici knjigu u pdf-u, jako slikovito objasnjeno

16 godina
protjeran
C# Knjige

hvala,idem pogledati

EDIT: Vidim samo za C++, a to je povezano,ne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 13:47 (ScorpioN60).

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
C# Knjige

Ova ti je odlična:

http://www.konikom.hr/p5337/c--23/product_info.html

Dakako, za početak...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
C# Knjige

a jeli na hrvatskom?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ScorpioN60 kaže...

a jeli na hrvatskom?

Da

Freak Show Inc.
16 godina
protjeran
C# Knjige

Ok hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

Zdravo Smijeh

Zanima me gdje ima za kupiti neka domaća knjiga (tj. prevedena) o programiranju u C#-u ?

Gledao sam na Algoritmu.hr i vidio da ima samo stranih knjiga.

A mislim da mi je bolje učit iz knjige nego tražit po tutorijalima što me zanima.

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 14:29 (Pošteni).
16 godina
C# Knjige

pošteni miči taj link dok moderator nije vidio.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
C# Knjige

ma nema veze sta sada ako pomognem deckima... Jebiga i oni skidaju s ilegalni stranica drugo da sam dao Neke ilegalne Windows ili tako nesto... ali ilegalnim windowsima se nebavim tako da sve ik...(-;

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
16 godina
C# Knjige

Ma ne dobro da im pomogneš, al pošalji im na private, ovako ti je zabranjeno postat na forum piratske stvari, dobit ćeš karton, samo neznam kakve boje, zato bolje miči :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
C# Knjige

ima li koji pdf na hrv. za c#(može i engleski ako nije teško shvatit) da valja? imam hrvatsku knjigu(pdf) ali mi je previše 500+ stranica pročitat.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: C# Knjige
djdomi kaže...

ima li koji pdf na hrv. za c#(može i engleski ako nije teško shvatit) da valja? imam hrvatsku knjigu(pdf) ali mi je previše 500+ stranica pročitat.

Tih 500 stranica ti je samo početak, vjeruj mi, a ako misliš sa takvim razmišljanjem naučiti prog., moj savjet ti je da odustaneš!

15 godina
djdomi kaže...

Evo ti knjiga koju ja trenutno proucavam, na engleskom je jeziku, i ima cca. ~1700 strana, sa svim primerima u visual studio.

Objasnjava novosti u C# u .Net 4.0 izdanju ali i prolazi kroz starije aspekte tog jezika tako da i bez prijasnjeg poznavanja c# moze se dosta nauciti....

DOWNLOAD: Link

17 godina
neaktivan
slobo14 kaže...
djdomi kaže...

Evo ti knjiga koju ja trenutno proucavam, na engleskom je jeziku, i ima cca. ~1700 strana, sa svim primerima u visual studio.

Objasnjava novosti u C# u .Net 4.0 izdanju ali i prolazi kroz starije aspekte tog jezika tako da i bez prijasnjeg poznavanja c# moze se dosta nauciti....

stignem to za dva dana hehe

budem malo "prolisto"

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
odjavljen
djdomi kaže...
slobo14 kaže...
djdomi kaže...

stignem to za dva dana hehe

budem malo "prolisto"

I na poslu češ malo prolistati?Jer ako da, budući poslodavac bi ti mogao radnu knjigu prolistati.

15 godina
alankish kaže...
djdomi kaže...
slobo14 kaže...
djdomi kaže...

I na poslu češ malo prolistati?Jer ako da, budući poslodavac bi ti mogao radnu knjigu prolistati.

haha...njemu nisu ni svjedodbu za osmi razred prolistali{#}

★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice