Zdravo
Zanima me gdje ima za kupiti neka domaća knjiga (tj. prevedena) o programiranju u C#-u ?
Gledao sam na Algoritmu.hr i vidio da ima samo stranih knjiga.
A mislim da mi je bolje učit iz knjige nego tražit po tutorijalima što me zanima.
Zdravo
Zanima me gdje ima za kupiti neka domaća knjiga (tj. prevedena) o programiranju u C#-u ?
A mislim da mi je bolje učit iz knjige nego tražit po tutorijalima što me zanima.
imas na e-knjznici knjigu u pdf-u, jako slikovito objasnjeno
hvala,idem pogledati
EDIT: Vidim samo za C++, a to je povezano,ne?
a jeli na hrvatskom?
a jeli na hrvatskom?
Da
Ok hvala
Zdravo
pošteni miči taj link dok moderator nije vidio.
ma nema veze sta sada ako pomognem deckima... Jebiga i oni skidaju s ilegalni stranica drugo da sam dao Neke ilegalne Windows ili tako nesto... ali ilegalnim windowsima se nebavim tako da sve ik...(-;
Ma ne dobro da im pomogneš, al pošalji im na private, ovako ti je zabranjeno postat na forum piratske stvari, dobit ćeš karton, samo neznam kakve boje, zato bolje miči :)
ima li koji pdf na hrv. za c#(može i engleski ako nije teško shvatit) da valja? imam hrvatsku knjigu(pdf) ali mi je previše 500+ stranica pročitat.
ima li koji pdf na hrv. za c#(može i engleski ako nije teško shvatit) da valja? imam hrvatsku knjigu(pdf) ali mi je previše 500+ stranica pročitat.
Tih 500 stranica ti je samo početak, vjeruj mi, a ako misliš sa takvim razmišljanjem naučiti prog., moj savjet ti je da odustaneš!
Evo ti knjiga koju ja trenutno proucavam, na engleskom je jeziku, i ima cca. ~1700 strana, sa svim primerima u visual studio.
Objasnjava novosti u C# u .Net 4.0 izdanju ali i prolazi kroz starije aspekte tog jezika tako da i bez prijasnjeg poznavanja c# moze se dosta nauciti....
DOWNLOAD: Link
Evo ti knjiga koju ja trenutno proucavam, na engleskom je jeziku, i ima cca. ~1700 strana, sa svim primerima u visual studio.
Objasnjava novosti u C# u .Net 4.0 izdanju ali i prolazi kroz starije aspekte tog jezika tako da i bez prijasnjeg poznavanja c# moze se dosta nauciti....
stignem to za dva dana hehe
budem malo "prolisto"
stignem to za dva dana hehe
budem malo "prolisto"
I na poslu češ malo prolistati?Jer ako da, budući poslodavac bi ti mogao radnu knjigu prolistati.
I na poslu češ malo prolistati?Jer ako da, budući poslodavac bi ti mogao radnu knjigu prolistati.
haha...njemu nisu ni svjedodbu za osmi razred prolistali