C++ - dva zadatka

poruka: 7
|
čitano: 1.496
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć c++

Znaci trebao bi rijesiti par zadataka ali nemam ideje kako da počnem, pa bi zamolio koju dobru dusicu da mi rijesi par  zadatak ako nije problem. Zadatak glasi:

1.)Napisati program koji kreira vezanu listu učenika, te pretražuje listu po imenu,

kreirati dinamičku vezanu listu škola. Za svaku školu pamtiti naziv i mjesto.

a)      unijeti podatke za barem 3 škole

b)      ispisati nazive škola iz Varaždina

2.)

kreirati dinamičku vezanu listu nogometnih klubova. Za svaki klub pamtiti naziv, mjesto i predsjednika.

a)      unijeti podatke za barem 3 kluba

b)      ispisati klubove čiji predsjednik je 'XY'

3.)

kreirati dinamičku vezanu listu predmeta. Za svaki predmet pamtiti naziv, broj sati tjedno i profesora koji ga predaje.

a)      unijeti podatke za barem 3 predmeta

b)      ispisati sve predmete koji se održavaju 4 sata tjedna

0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć c++

Pošto nemaš ideje kako da počneš, od kud tebi ti zadaci ?

Ovo treba riješit zadaću jel ?

Jesi probao išta ? Di je zapelo u razmišljanju kako počet ? Where ? what ? Neznam ćemu uložit trud i probat neš ako nemaš pojma lol

Stvarno trebalo bi lagano par nova moderatora ovdje i premjenit ovaj dio foruma {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć c++

Nije nam to zadaća, to nam je test koji sad pišemo, a neznam kako bi to riješio jer me c++ uopće ne zanima i ne mislim se time bavit. Pa sam mislio da mi netko samo riješi to, ako  može.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 11:34 (nsatek123).
14 godina
neaktivan

Ne može. Imamo i mi pametnijeg posla nego bacati vrijeme na ljude koji nisu zainteresirani sami sebi pomoći.

16 godina
Pomoć c++

Tko nezna nesto tako jednostavno napraviti onda neka niti ne radi. Danas osnove programiranja su kao i osnove pravopisa i u većini gimnazija se uče. Ako nisi želio upisati gimnaziju nisi trebao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć c++
pokušaj pitati na stack overflow

0 0 hvala 0
16 godina

rijesim ti za 300 kn :)

1
Nova poruka
E-mail: