MBaksa, nemoj razljutiti čovjeka, forum bi dosta izbubio kad bi se on povukao
zašto samo ja nemam dojam da mu "čerećiš" kod liniju po liniju, nego vidim da i drugi misle tako
Jesam li ja ISTA kritizirao njegov zadnji primjer? Ne samo da ga nisam kritizirao, nego sam se u svojoj poruci nastavio na njega. Zato jer je dobar, zato jer dobro pokazuje kad i kako se kreiraju i unistavaju objekti, ovisno o tome jesu li stvoreni staticki ili dinamicki.
Komentar o "razljucivanju" vise govori o tome kakvim covjekom ti Tracera smatras i u to se ne bih mijesao. A to da necu kritizirati pogresno ili lose napisan kod ili (dez)informacije - to ne mozes ocekivati. Ocito ovdje nije problem u kritiziranju, nego o prihvacanju kritike - pogledaj recimo ovu temu (http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/uvod-programiranje/65126.aspx) - seciranje linije po linije koda i nema nikakvih problema, jer je covjek prihvatio kritiku i ispravio ono sto sam kritizirao. I nema filozofa koji sve to nadgledaju i nekonstruktivno filozofiraju o tome bi li nesto trebalo kritizirati ili ne, umjesto da sami daju koristan doprinos temi. Stoga preporucam manje nekonstruktivnog filozofiranja, a vise korisnog rada.
da, baš sam "nekonstruktivan filozof"
ovaj "nekonstruktivan filozof" se samo usudio upozoriti te da ćeš nam potjerati najboljeg savjetnika za c i c++ sa foruma
sorry stari, bez uvrede, teško ga ti zamjeniš, administratorskim ovlastima usprkos
da sam ljut, jesam, al' "prošla baba s kolačima", ne vrijedi više pričati o tome
EOD