T: Programer ili tvrtka za izradu Android/iOS apl.

poruka: 5
|
čitano: 1.310
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, 

moze li me netko uputiti na tvrtke ili programere koji se bave izradom Android/iOS aplikacija? 

Radi se o jednostavnijoj aplikaciji - kalendaru, koji bi trebao imate specificne funkcije. 

Da li je aplikacija moje vlasnistvo ako sam je ja platio ili kako to vec ide ako netko moze pojasniti? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako platiš izradu aplikacije onda ona tebi i pripada, zajedno sa kompletnim izvornim kodom, dokumentacijom i resursima. Naravno, treba potpisati i NDA koji bar djelomično ograničava korištenje tvog koda/dizajna za neke druge naručitelje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Smatram da u mojoj aplikaciji nije problem kod jel se da naći dosta na netu nego dizajn. Znači dizajnerski aplikacija mora biti izvedena vrhunski. Tvrtke koje nalazim preko weba nisu me se dojmile po pitanju broja izdanih aplikacija i samog dizajna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T: Programer ili tvrtka za izradu Android/iOS
tkalcho kaže...

Smatram da u mojoj aplikaciji nije problem kod jel se da naći dosta na netu nego dizajn. Znači dizajnerski aplikacija mora biti izvedena vrhunski. Tvrtke koje nalazim preko weba nisu me se dojmile po pitanju broja izdanih aplikacija i samog dizajna.

Jesi li spreman platiti vrhunski dizajn?

U pravilu je kod tvoj nakon plaćanja, ali možeš platiti manje a da pritom nemaš pravo na kod.

Što se tiče firmi, ima ih mnogo u Hrvatskoj: 5 minuta, Infinum, etc.

15 godina
neaktivan
Re: T: Programer ili tvrtka za izradu Android/iOS

Naravno da sam spreman, da nisam ne bi ni pitao. Uvijek sam smatrao koliko para toliko i muzike. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice