Knjiga za pocetnike u android programiranju

poruka: 4
|
čitano: 9.160
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,ovo je moja prva zapoceta tema na ovom forumu,izvinjavam se ako preksrsim neko pravilo. {#}

Da li moze neko da mi preporuci dobru knjigu za pocetnike u programiranju.

Zeleo bih da pravim android aplikacije i igrica,pa me zanima da li postoji ikakva knjiga ili tutorial o tome ali da je za pocetnike jer nemam nikakvo iskustvo u programiranju.

Pravio sam neke igrice u Unity 3d ali to sve preko youtubea :D

Da ponovoim jos jednom... Treba mi knjiga za pocetnika u programiranju za android platforme i da li je potreban jos neki programski jezik???

Molim vas,ko god zna nesto neka napise...Volim vas <3333

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za programiranje za android trebas naucit java programski jezik (ne pomjesat sa javascriptom)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Knjiga za pocetnike u android programiranju

Ok poceo sam vec u Eclipse programu za hello world itd... :D

http://knjige.kombib.rs/Android-aplikacije-programiranje-korak-po-korak.html Da li je dobra ova knjiga za pocetak?

16 godina
neaktivan

Možda bi ti bilo najbolje pratiti neke video tutorijale na youtubeu. Prednost su što brže učiš i imaš vizualno prikazano sve korak po korak. Ali ono prvo što trebaš napravit, to je izbrisati Eclipse i instalirati Android Studio. Danas rijetko tko još radi Android aplikacije u Eclipseu budući da je Android Studio daleko napredniji, stabilniji i ako ništa drugo, specijaliziran isključivo za Android.

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice