[Prodaja] PC + Monitor zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 201
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] PC + Monitor

Pozdrav,

prodajem konfu plus monitor, sve komponentu su pod garancijom i naravno za sve imam račune i orginalne ambalaže osim za case fanove ali moram još malo pogledati u podrumu pa možda pronađem.

MONITORASUS TUF Gaming VG27AQ3A --------------------------- jamstvo do 10/2028- ADM.HR 

CASEMontch AIR 100 ARGB BLACK ---------------------------------  zamijenjeni ARGB fanovi sa 4 x Artctic cooling fana - orginalni fanovi kao i njihov HUB stoje zapakirani u kutiji od kučišta

CASE fans: ARCTIC COOLING P12 PWM PST ------------------------- jamstvo - moram pronaci račun - kupljeno u ADM.HR

MBOAsus TUF Gaming B650M-E WIFI ------------------------------  jamstvo - 10/2028- ADM.HR

RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDDR5 6000 Mhz CL36 --------- jamstvo - 10/2027 (moram provjeriti na računu mislim da je i duže) - Tonerpartner.hr

SSD: Samsung SSD 2TB 990 EVO PLUS M.2, PCI-e 5.0 ------------- jamstvo - 10/2030 - ADM.HR

PSU: CORSAIR RM850e (2025) ATX 3.1  ----------------------------- jamstvo 10/2032 - AMAZON.DE

CPU: AMD Ryzen 5 9600X --------------------------------------------- od prvog dana undervolt, curve -25 radi stabilno - jamstvo 10/2028 - AMAZON.DE

CPU Cooler: Thermalright Phantom Spirit 120 SE BLACK  ---------- jamstvo 10/2027 - AMAZON.DE

GPU: Sapphire Radeon PURE RX 9070 16 GB ---- jamstvo 10/2027 AMAZON.DE - grafa je fantastična i jako tiha - od prvog dana na -15% power limit i -80 mV undervolt, 2714 VRAM fast tuning sa fanovima na max 30-35% RPM - screenshot postavki u driverima

Tipkovnica: Keychron mehanička tipkovnica Lemokey X5 - entry level mehanička tipkovnica, višak pa poklanjam uz konfu - jamstvo u ADM.HR do 10/2027

Prodajem isključivo sve u kompletu jer mi više netreba i zamjene me zanimaju, konfa je sklopljena sredinom listopada prošle godine i vrlo malo korištena za gaming i u večini slučajeva za office.

Album s nekoliko fotki konfe i monitora: https://imgur.com/a/3lcXQm8

EDIT: Naravno, moguće je probati i pogledati komp nema problema.

Cijenu možemo i malo korigirati za ozbiljne kupce.

CIJENA: 1,800 € 

Prodano.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:56 (dad0r).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice