[Prodaja] HONOR 200 Pro zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 1.863
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

Prodajem HONOR 200 PRO BLACK -- Star cca. 8 sati...

Danas preuzet..Slobodan od operatera i sa garancijom.

Kutija. Zajedno sa 100 W brzim punjačem, (platio sam punjač 50 eura).

Mobitel je odličan, brz, upaljen, isproban i to je to.

Razlog ? - nema tog načina da mi đubre proradi na ANDROID AUTU u Seatu.

S obzirom da mi je dosta svega cijena moba i punjača je 550 Eura.

Novi gledam bez punjača po dućanima je cca 670 Eura..

AKo ima ko kakav konstruktivni prijedlog slobodno...

11 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

Samo da ti kazem da pogledas malo cijene na njuskalu, koliko vidim ima ih po 400 450

14 godina
Re: [Prodaja] HONOR 200 Pro
froggybone kaže...

Prodajem HONOR 200 PRO BLACK -- Star cca. 8 sati...

Danas preuzet..Slobodan od operatera i sa garancijom.

Kutija. Zajedno sa 100 W brzim punjačem, (platio sam punjač 50 eura).

Mobitel je odličan, brz, upaljen, isproban i to je to.

Razlog ? - nema tog načina da mi đubre proradi na ANDROID AUTU u Seatu.

S obzirom da mi je dosta svega cijena moba i punjača je 550 Eura.

Novi gledam bez punjača po dućanima je cca 670 Eura..

AKo ima ko kakav konstruktivni prijedlog slobodno...

Početkom ljeta kupio sam Edge50 pro, spojio u škodu skalu. Android auto isto nije radio. Jednostavno se nije htio spojiti.
Svi stariji modeli mobitela su radili uredno, novi mobiteli nijedan nije htio.

Update infotament sustava je riješio problem. Sad sve uredno radi.

17 godina

Pozdrav.. Nažalost zvao SEAT . Nema novih aktualizacija infotaiment sustava

za ovaj SEAT iz 2.mjeseca 2024.godine. Novi auto.

Možda pričekam Magic OS 9 --izlazi za mjesec dana..

A možda i korigiram cijenu pa prodam mobitel.

14 godina
froggybone kaže...

Pozdrav.. Nažalost zvao SEAT . Nema novih aktualizacija infotaiment sustava

za ovaj SEAT iz 2.mjeseca 2024.godine. Novi auto.

Možda pričekam Magic OS 9 --izlazi za mjesec dana..

A možda i korigiram cijenu pa prodam mobitel.

Mene su u Zubaku uvjeravali da update neće riješiti problem jer moj mobitel nije na listi podržanih. A njihova lista zadnji put ažurirana 2021 godine.
Pa sam inzistirao da naprave update, kakav god imaju i gle čuda, proradilo.

Možda da odeš do Zubaka i probaš? Ako je auto pod garancijom, update sustava je free.

Pazi samo da ne popušiš i na novom telefonu , jer meni ni jedan novi model mobitela nije radio.

14 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

koje su to debilane? kakve veze ima proizvođač mobitela ako vrti android. više logike ima da se ne može spojiti ako je mob zapeo na nekoj staroj veziji androida.

ali takve sitne svakodnevne stvari postale su mi takav turnoff za android telefon. kaj bi sad prije kupovine auta trebao zvat servis da vidim koje mobitele auto podržava?

evo recimo imam istu stvar sa baby kamerom, zadnji android 15, neće se spojiti na kameru. probao sam i sa starim OP8 Pro koji je zapeo na android 13 - isto ništa, veza puca nakon par sekundi. žena spaja preko običnog i već "starog" ip14 bez beda u svakom trenutku bez obzira na udaljenost.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.
14 godina
Hornet_93 kaže...

koje su to debilane? kakve veze ima proizvođač mobitela ako vrti android. više logike ima da se ne može spojiti ako je mob zapeo na nekoj staroj veziji androida.

ali takve sitne svakodnevne stvari postale su mi takav turnoff za android telefon. kaj bi sad prije kupovine auta trebao zvat servis da vidim koje mobitele auto podržava?

evo recimo imam istu stvar sa baby kamerom, zadnji android 15, neće se spojiti na kameru. probao sam i sa starim OP8 Pro koji je zapeo na android 13 - isto ništa, veza puca nakon par sekundi. žena spaja preko običnog i već "starog" ip14 bez beda u svakom trenutku bez obzira na udaljenost.

Meni to više izgleda kao da su blokade namjerne sa strane infotainment sustava kako bi te prisililo da plačaš servis/update istog.

13 godina
A jesi probao Android auto na tom Seatu s nekim drugim Androidom? Tako da si sto posto siguran jeli problem u mobitelu ili telefonu
17 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

Momci situacija je sljedeća.. Novi auto.. Najnoviji firmware auta... Najnoviji Android mobitel potpuno updatane sve  aplikacije.. Sve dozvole i dopuštenja aplikacijama postavljene. Android auto aplikacija postavljena kako treba. Developer mode na aplikaciji Android auto isproban sa svim i ne živim opcijama. 

Naravno da sve radi uredno sa starim mobitelom xiaomi 10 pro.. Nema toga što nisam probao.. Čekam da mi stigne WiFi dongle za auto.. Ili WiFi škatula kako bi zaobišao kabel. Ako to ne prodje mobitel ide nekom na forumu za male pare kao što inače radim.. Ispričavam se ako sam fulao cijenu ili ako trebam možda zatvoriti temu ali eto..

Edit: još jedna stvar.. Ne bi čovjek vjerovao kad počne kopati po temi Android auta koji sve novi mobiteli npr. u zadnje dvije godine imaju ovakve probleme. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2024 17:03 (froggybone).
9 godina
neaktivan

Nevezano uz android auto, ali slična stvar.

Na dashcam se moja Motorola nikako ne može spojiti (Wifi), a ženin Xiaomi se spoji instantno.

Sve dok slučajno nisam isključio VPN (adblocker) i proradilo instant...

Tak da probaj to, ako koristiš ikakav VPN na mobitelu, probaj isključiti privremeno da vidiš jel do toga.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
12 godina
froggybone kaže...

Momci situacija je sljedeća.. Novi auto.. Najnoviji firmware auta... Najnoviji Android mobitel potpuno updatane sve  aplikacije.. Sve dozvole i dopuštenja aplikacijama postavljene. Android auto aplikacija postavljena kako treba. Developer mode na aplikaciji Android auto isproban sa svim i ne živim opcijama. 

Naravno da sve radi uredno sa starim mobitelom xiaomi 10 pro.. Nema toga što nisam probao.. Čekam da mi stigne WiFi dongle za auto.. Ili WiFi škatula kako bi zaobišao kabel. Ako to ne prodje mobitel ide nekom na forumu za male pare kao što inače radim.. Ispričavam se ako sam fulao cijenu ili ako trebam možda zatvoriti temu ali eto..

Edit: još jedna stvar.. Ne bi čovjek vjerovao kad počne kopati po temi Android auta koji sve novi mobiteli npr. u zadnje dvije godine imaju ovakve probleme. 

Dap.. Isto imao 10 Pro koji normalno radio, uzeo 13t i neradi...

14 godina
froggybone kaže...

Sve što ti prolaziš, prolazio sam i ja prije par mjeseci. Prekopao sam nebrojene forume i subreddite. Nema te verzije androida ili skupog USB-c kabla koji nisam probao. Dok nisam napravio update infotainmenta. Tj dok ih nisam "natjerao" da ga naprave u servisu. A kako se radi o istoj grupaciji (seat , škoda) lako moguće da je isti problem i kod tebe i da se isto tako može riješiti.

Dam se kladiti da bi tvoj mobitel radio kod mene u autu bez problema , a vozim stariji auto od tvog.

Ovi što zaprimaju aute ne znaju što pričaju, dok ne dođeš i zahtjevaš da ti instaliraju zadnji update. Mene je isto frajer koji radi na šalteru u zubaka, koji zaprima aute, uvjeravao da update nema, da moj mobitel nije na popisu. Ali ja sam zahtjevao da naprave update kakav god imaju. I na kraju je proradilo.

17 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

Zanimljivo.. Znao sam da nisam sam u tim Android auto nebulozama.. Sad ste mi dali misliti.. Idem do Seata dok čekam ovaj WiFi carkit.. 

17 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

Hvala Bogu radi. Lock teme. 

17 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

17 godina
[Prodaja] HONOR 200 Pro

1
Nova poruka
E-mail: