- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sretna nova godina
Takoder Ivan
Moze zamjena za proc+ploca, rank z97 pro4 i i5 4690.
Ako i ne vrijedi imas za tu cijenu i na njuskalu.
Ista cijena, ista prica
Ok cijena,ajd za 1400kn ali ni kune dole.
Ekipa zivi u snovima! Ocito ne prate trziste i cijene na njuskalu!
Budes je brzo prodao na njuskalu.
- Nova cijena 1400kn. Na njuskalu se prodaje vise evga 1070sc modela, ako ne sklopimo dogovor pogledajte na njuskalu.
Prodaj onda svoju na Njuskalu i sve 5 :)
Necu na njuskalu jer nemam pojma u kakve ruke ide, ja prodajem samo u dobre ruke 😁
- Nova cijena 1400kn. Na njuskalu se prodaje vise evga 1070sc modela, ako ne sklopimo dogovor pogledajte na njuskalu.
Ovdje ce ti je procjeniti na 1100kn.
Ak ces je za toliko prodati uzet cu je ja i preprodati na njuskalu.
Ovdje su neki ostali zarobljeni u 2019god
Nije mi zurba sa prodajom, veci mi je gust raspizdit ekipu koja spusta cijenu.
[DMF] Flixer Buha
Gle,uvijek se nade netko tko ce dat otom-potom.
Ali ljudi dali vi pratite njuskalo,bolhu,olx i ostale oglase?
Ja sam ovdje NAMJERNO stavio oglas za 970 i dobio oho td a za tu lovu sam je u jednom danu prodao na njuskalu A bila je najniza cijena na njuskalu (ovdje su je naravno procjenili za 200kn manje).
Trziste,potraznju treba uzet u obzir kada dajete td ne vase "strucne" procjene!
Nemojte radit bene od sebe jer sa svojim procjenama ispadate klaunovi a ne kvazi neki informaticari!
Lp
Meni kad prodajem nije cilj zarada, samo zato što tržište divlja. Nisam mešetar. Kad kupujem isto očekujem normalnu cijenu. Pod normalnu mislim, onu koja nije nabijena samo zato kaj tržište nabija cijene. Na njuškalu se nađe normalnih cijena, ali bome i nenormalnih. To što tebi komentari ne forumu ne pašu, je tvoj problem. Ako ne želiš takve komentare, onda nemoj objavljivat na forumu, već prodaj samo na njušci.
Meni kad prodajem nije cilj zarada, samo zato što tržište divlja. Nisam mešetar. Kad kupujem isto očekujem normalnu cijenu. Pod normalnu mislim, onu koja nije nabijena samo zato kaj tržište nabija cijene. Na njuškalu se nađe normalnih cijena, ali bome i nenormalnih. To što tebi komentari ne forumu ne pašu, je tvoj problem. Ako ne želiš takve komentare, onda nemoj objavljivat na forumu, već prodaj samo na njušci.
I tebi ako ne odgovara cijena,oglas jednostavno preskocis oglas i to je to.
Ajd sa iscekivanjem cekam oglase ovih pametnih sta lupaju td.
Bas me zanima njihova cijena oglasa. Ali gle cudom, rijetko kad prodaju na forumu. Ocito prodaju na njuski po realnoj cijeni.
I tebi ako ne odgovara cijena,oglas jednostavno preskocis oglas i to je to.
Ajd sa iscekivanjem cekam oglase ovih pametnih sta lupaju td.
Bas me zanima njihova cijena oglasa. Ali gle cudom, rijetko kad prodaju na forumu. Ocito prodaju na njuski po realnoj cijeni.
Preskočim, kad lupim TD ako mislim da je cijena prenapuhana. 
Prodana, moze lock.