[Prodaja] Rx 7800 XT 16 GB DDR6 ASRock Challenger
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.608
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
6800XT već idu po 320€, ove 7800XT kartice po 400€ (na njušci je 400€ najjeftinija)...
6800XT već idu po 320€, ove 7800XT kartice po 400€ (na njušci je 400€ najjeftinija)...
Nije mi samo jasno iz koje rupe si izvukao oglas star godinu dana koji je u to vrijeme imao relevantnu i prihvatljivu cijenu te je stoga logično i prodan isti dan.
PRODANO odavno!
Nije mi samo jasno iz koje rupe si izvukao oglas star godinu dana koji je u to vrijeme imao relevantnu i prihvatljivu cijenu te je stoga logično i prodan isti dan.
PRODANO odavno!
Oprosti drama , što na forumu komentiramo nešto.
Idući puta ću svakako lijepo zamoliti u privatnoj poruci prije nego nešto napišem 
PRODANO odavno!
Oprosti drama , što na forumu komentiramo nešto.
Idući puta ću svakako lijepo zamoliti u privatnoj poruci prije nego nešto napišem 
Komentirao si nešto izvan vremenskog okvira, tako da je u potpunosti irelevantno i usput uzaludno utrošeno vrijeme. A moram napravit dramu kad ne komentirate ovima što prodaju polovne grafičke po cijeni novih u našim trgovinama a da ne govorim o Amazonu.