Kupljena u 23.11.2019.
Garancija 36 mjeseci, garanciju i račun prilažem uz grafu.
Cijena 3000kn
Sretno sa prodajom samo mi nije jasno zasto ide za 3k kad je ganc nova 3k valjda bis neku bolju cijenu trebo ponudit..
"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
Gle onda bih je mogao pokloniti nekome.
Ako netko voli nek izvoli nek naručuje.
Moja ponuda stoji ona sigurno toliko vrijedi pogledajte ostale oglase.
Bero
Ne mozemo se ravnati po cijenama drugih drzava nazalost. Nema smisla kupiti graficku za 4000kn onda ovdje i prodati ju za ispod 400eur jer je takva cijena u drugim EU zemljama.
Sretno s prodajom.
Kupljena u 23.11.2019.
Garancija 36 mjeseci, garanciju i račun prilažem uz grafu.
Cijena 3000kn
I sam znas kakvo je stanje vjerovatno sa grafama, cijena bez da gledamo na 3000 seriju od rtxa je dobra no sumnjam da ce netko dat 3000kn za neku grafu kad mogu za par tjedana uzet 3070 za nesto vise (ili opet tipa stariju RTX 2080S za tih tipa 350€ cca), ali eto, ako vec nisi onda ju stavi na njuskalo jer tamo ima dosta ovih koji kupuju grafu na pamet. A ako se niti tamo ne proda za 3000kn ili trunku ispod onda znas da ju moras spustat, jer kad 3070 dodje na trziste onda si pogotovo u banani. 
Nije mi sila ju prodati čim u futuru dođe rtx 3080 odmah kupujem. Stavio sam je na njušku tražim 3k mogu korigirat malo cijenu. Ne prodam li je do Božića, ići će kao poklon jednom klincu.
Bero
Ne mozemo se ravnati po cijenama drugih drzava nazalost. Nema smisla kupiti graficku za 4000kn onda ovdje i prodati ju za ispod 400eur jer je takva cijena u drugim EU zemljama.
Sretno s prodajom.
Zasto nebi mogli? Evo ja sam iz Istre i koja je meni razlika ako mi nesto crkne recimo otici u postu i napisati Minhen na paket umjesto Zagreb?
Isto tako carine nema i komponente stignu 2-3 radna dana.
"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
Sve znam, slazem se s tobom u tome ali uvijek se moze nesto desiti jer to ide u drugu drzavu na garanciju, cijeli " moj PC " je kupljen sa ebay.de, mindfactory, itd... Ali postoje ljudi koji ne zele uzimat sitne rizike sa drugim trgovinama u EU pa kupuju obavezno sa garancijom u HR. Ja sam neki dan na njuskalu prodao svoju rx5700 koja je kupljena sa mindfactory za 290eura, koristena kod mene 3 mjeseca te prodana za 300eura na njuskalu ( imao sam cak i vecu ponudu ). Samo kazem kako ljudi cesto idu na sigurno i zele HR garanciju, na njuskalu ce ova kartica otici sigurno.
Sve znam, slazem se s tobom u tome ali uvijek se moze nesto desiti jer to ide u drugu drzavu na garanciju, cijeli " moj PC " je kupljen sa ebay.de, mindfactory, itd... Ali postoje ljudi koji ne zele uzimat sitne rizike sa drugim trgovinama u EU pa kupuju obavezno sa garancijom u HR. Ja sam neki dan na njuskalu prodao svoju rx5700 koja je kupljena sa mindfactory za 290eura, koristena kod mene 3 mjeseca te prodana za 300eura na njuskalu ( imao sam cak i vecu ponudu ). Samo kazem kako ljudi cesto idu na sigurno i zele HR garanciju, na njuskalu ce ova kartica otici sigurno.
A da gle svako ima svoju neku logiku, meni je riskantnije kupovat bilo što u ovoj usranoj državi nego u Njemačkoj al ajd.
A da gle svako ima svoju neku logiku, meni je riskantnije kupovat bilo što u ovoj usranoj državi nego u Njemačkoj al ajd.
Kul, ali treba imati na umu da jamstvo preko Mindfactorya nije tako lako za ostvariti preko Hrvatske (ili je? ako si probao slobodno objasni malo). Kako got okrenes, jedan njemacki ducan s apsolutno najnizim cijenama se ne moze uzimati kao referenca za hrv. trziste. Mindfactory je dobar kao nekakav podsjetnik, link na akciju, kao ako netko zivi u Njemackoj eto ti prilike, a ne da to bude argument za prakticki bilosta.
Ja osobno nisam nikad koristio garanciju iskreno, ali ima jako puno shopova iz DE koji imaju na stranici cijenu postarine za HR tako da mislim da ne bi trebalo bit problema, osim ako vecina ljudi narucuje preko onog mailboxa? Ja osobno imam rijesenu dostavu za DE pa onda meni u HR tako da ne mogu reci sa sigurnoscu.
Ima jos puno vise ducana koji NEmaju postarinu za HR, ukljucujuci Mindfactory :) Rjesavao sam ja preko Mailboxde (s tim isto treba bit oprezan, s obzirom na dimenzije paketa i npr. sadrzi li paket litijske baterije..), ali vracao nisam. Super je Mindfactory, ali se ne moze uzeti kao referenca ni za sto..
Sve se mjeri po Njemačkoj samo ne plaća. Ja rađe dam 100-200kn više tu u HR nego se mućit ako treba s poštom i DE.
Sve se mjeri po Njemačkoj samo ne plaća. Ja rađe dam 100-200kn više tu u HR nego se mućit ako treba s poštom i DE.
100-200 kn ...
Evo uzeo preko amazona 5700xt red dragon,tamo košta 374 eura ili 2800 kn (grubo),10 eura je mailboxde ...
od nas je ta kartica 3400 kn,pa to mi i nije 100-200 kn razlike ...
A kako kolega iz istre veli,svejedno je jel ju šaljem u ZG na servis ili u DE,još mislim i da će prije doć u DE (i oni snose poštarinu),nego u ZG ... osim ako ju sam ne odnesem,a pošto sam pješak,znači moram uzet dan godišnjeg da to obavim i uz neznamkakve primjedbe i prigovore ...
Kul, ali treba imati na umu da jamstvo preko Mindfactorya nije tako lako za ostvariti preko Hrvatske (ili je? ako si probao slobodno objasni malo). Kako got okrenes, jedan njemacki ducan s apsolutno najnizim cijenama se ne moze uzimati kao referenca za hrv. trziste. Mindfactory je dobar kao nekakav podsjetnik, link na akciju, kao ako netko zivi u Njemackoj eto ti prilike, a ne da to bude argument za prakticki bilosta.
Kupio sam HDD 1TB kod njih i bio je DOA. Stavim u komp nece, probam drugi nece, probam adapter nece. Posljem mail disk ne radi. Dobijem odgovor šalji nazad, šaljem nazad (ono umjesto HR pises DE) i za 10 dana dolazi novi. Ako neko zeli spasavat HR gospodarstvom kupovinom skupljih komponenta be my guest.
Razlika je veca od 100-200kn... U nekim stvarima i po 1000kn.
Na cijelim konfiguracijama se moze ustedit i do 2000kn, akcije su jednostavno za nepovjerovat.
Ja osobno nisam nikad koristio garanciju iskreno, ali ima jako puno shopova iz DE koji imaju na stranici cijenu postarine za HR tako da mislim da ne bi trebalo bit problema.....
Ukoliko nas shop "priznaje" kao drzavu europske unije, onda apsolutno nema nikakve razlike narucujes li iz zagreba ili frankfurta.
Platis, cekas, dobijes. Eventualna razlika je samo u cijeni postarine, iako cak ponekad niti to, dva paketa slicne tezine-volumena, jedan iz de, jedan iz zg. Postarina iz zg (preko hp expressa) - 78kn. Postarina iz DE (preko dhl-a, dakle opet hp express) - 98kn.....
Paket iz DE do ZG 1 dan, paket od ZG do mene - 3 dana....

Isto je i u slucaju reklamacije, javis, posaljes, rijesis problem, u tome smislu, EU je jedna drzava, tako da problema nema.
E sad preko ovih mailboxova, virtualnih adresa i slicno, to neznam, na srecu svaki meni interesantan shop bez problema salje u hr.
Ja osobno nisam nikad koristio garanciju iskreno, ali ima jako puno shopova iz DE koji imaju na stranici cijenu postarine za HR tako da mislim da ne bi trebalo bit problema.....
Ukoliko nas shop "priznaje" kao drzavu europske unije, onda apsolutno nema nikakve razlike narucujes li iz zagreba ili frankfurta.
Platis, cekas, dobijes. Eventualna razlika je samo u cijeni postarine, iako cak ponekad niti to, dva paketa slicne tezine-volumena, jedan iz de, jedan iz zg. Postarina iz zg (preko hp expressa) - 78kn. Postarina iz DE (preko dhl-a, dakle opet hp express) - 98kn.....
Paket iz DE do ZG 1 dan, paket od ZG do mene - 3 dana....

Isto je i u slucaju reklamacije, javis, posaljes, rijesis problem, u tome smislu, EU je jedna drzava, tako da problema nema.
E sad preko ovih mailboxova, virtualnih adresa i slicno, to neznam, na srecu svaki meni interesantan shop bez problema salje u hr.
Da vidis zaboravio sam napomenut meni sve dolazi u Trst kod tete ako ne šalju za HR a ona je ionako tu svaki vikend pa mi je svejedno.. jbg ja sam u win win situaciji za kupovinu vani jer svi šalju za IT.
Meni je jasno što vi govorite.
Međutim stavi se u situaciju drugoga, grafu sam platio 4000kn, korištena za 100 h gejma cca. Dolazi nova serija koja mi je upala u oko i odlučio sam je uzet najviše radi cyberpunka i rtx a. Ova moja grafa je tiha ne prelazi mi u gejmu 1700rpma cak ni kod glupog neoptimiziranog pubga. Bez problema goni fullhd i na 2k igre, ber koje sam igrao. Ja karticu novu kupujem prodao ovu ili ne.
Svoju rx icu cijenim koliko sam napisao, nije puno ni stara i ima 36 mjeseci garanciju. Ako nisi zainteresiran, pa nemoj me ni rusit niti snizavati cijenu.
Da besplatno djelim bilo bi nekima skupo.
Gledam koliko su neki navalili na kolegu BeLLicusa kod prodaje 1080ti za 2800kn a drugi na njuski traze 3500.
Mali bratić bi htio gejmat i u planu mi je novčano podpomoći da si kupi nešto vrijedno spomena.
Stoga ne prodam li grafu ide njemu na poklon.
Gospoda koja izdrkavaju na Njemačke trgovine neka kupuju kamo žele.
Već drugi komentar na postu dečko mi je poželio sreću u prodaji i ostavio link od iste kartice u njemačkoj trgovini.
Svaka čast, ljude treba informirati, ali spamati jedne te iste stvari nije uredu.
Javilo se 10 minera i nude 1500 do 2000kn recite mi jel to normalna ponuda ili je to sprdanje. Tko god može nek nađe i kupuje, moja cijena stoji netko normalan ako se javi možda mu i spustim koju stoju.
Ne sekiraj se druskane, za 2800 ce otici na njuskalu posto je najjeftinija nova u adm-u 3680kn
Ma otice samo polako. Stajala je i moja tjedan dana na oglasu. Svaka roba ima svoga kupca.
Nemoj to doživljavati kao rušenje cijene, ali brate mili, očekivati da ćeš je ovdje prodati po toj cijeni... i još uz sva sranja s pregrijavanjem što si imao s njom - malo izgledno. Svi ti govore da odeš na njušku i probaš tamo. Ovdje ćeš teško dobiti 3k za nju imho... ali ovo je svejedno specifična grupa ljudi.
Jbg. teško je danas prodavati grafulju. Ali, kao što kolege kažu... otići će... prije ili poslije. Sretno.
Ma na njusku sam stavio, sto se pregrijavanja tiče sada je namještena. U gejmu 1700rpma temperatura najviša 80 ali najviše se zadržava oko 70 doslovno na sekundu je . Ovdje sam se na forumu žalio i sada ovdje prodajem, koji je smisao da lažem?? Onaj komentar je bio za spamanje samo talo da se nadam da nitko nije ostao uvrijeđen .
Čekamo s nestrpljenjem sve u vezi nove serije :D
Bero
Joj kad bi se tako lako vrijeđali ovaj forum bi davno bio bivši. Samo sam ti htio reći da za ovdje nešto prodati treba biti ili *ebeno dobra cijena ili *ebeno dobar proizvod ili bin ili štogod... za sve ostalo - pravac njuška.
Ovdje možeš prodati nešto nabrzinu ispod cijene ili nešto što većina ekipa na njušci ne zna cijeniti ili nešto što želiš dati u "dobre ruke"
"pregrijavanje" i 80 stupnjeva nejde jedno sa drugim...
Nova cijena 2800
Bero
"pregrijavanje" i 80 stupnjeva nejde jedno sa drugim...
Napisah "imao probleme"... sad su rješeni pa je do 80... s drugim kućištem. Al da ne spamamo (više) temu čovjeku.
Phanteks p400atg ima zaista jako dobar airflow definitivno. 😃
Bero
Nova cijena 2800
OK cjena, samo što sad ima hrpetina grafa na prodaju. "Strpljen spašen".