[Prodaja] Rog Strix 4070 Super zaključana tema

poruka: 74
|
čitano: 6.403
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
protjeran
[Prodaja] Rog Strix 4070 Super

napisem covjeku kupujem grafu 95% za 3 dana i bas zbog 95% nedam odmah svoje podatke nego ako uplatim pa da zatim artikl pocne spremati za slanje,

sta kod ovog odmah upali switch da je grafa prodana i odmah zapakira grafu i na moje kasnije - e ipak sam klimav kupac blabla samo proslijedi grafu dalje siguran sam da ce ti odmah otici - rasiri po forumu da je petar dubre obecao kupiti i odustao a on jadan vec stavio grafu u kutiju i oblijepio selotejpom i poveca cijenu

14 godina
Re: [Prodaja] Rog Strix 4070 Super
Petar hw kaže...

napisem covjeku kupujem grafu 95% za 3 dana i bas zbog 95% nedam odmah svoje podatke nego ako uplatim pa da zatim artikl pocne spremati za slanje,

sta kod ovog odmah upali switch da je grafa prodana i odmah zapakira grafu i na moje kasnije - e ipak sam klimav kupac blabla samo proslijedi grafu dalje siguran sam da ce ti odmah otici - rasiri po forumu da je petar dubre obecao kupiti i odustao a on jadan vec stavio grafu u kutiju i oblijepio selotejpom i poveca cijenu

95% za tri dana, kakve su to fore, ak hoces kupit kupi, ak ne, nemoj covjeka zajebavat.

6 godina

Moje iskustvo u životu i na forumu je ako si fer prema ljudima, vrati ti se isto u 95% slučajeva. Nema smisla zbog 5% imati stav da te svi žele prevariti i nisu dostojni povjerenja. 

12 mjeseci

Hvala bogu pa danas postoji i opcija payprotectom od njuške kupit/prodat za one koji su se opekli...

13 godina
Petar hw kaže...

Kakav si ti gadni gmizavac, nisi nijednu prodaju obavio tu, zavlačiš bilokog - s njuškala primopredaju, s foruma trgovine, ignoriraš, ne javljaš se i izmišljaš televisa presenta razloge. Malo je i raširio po forumu, treba te u svakoj temi staviti na čelo stranice da te se ignorira krelcu bezobrazni. Tvojem besramlju nema granica, i sad umjesto da se poklopiš svojim zmazanim ušima se tu buniš i prebacuješ krivnju na prodavača? ALO, zašto ti je račun još jbno aktivan?!?!

6 mjeseci
Petar hw kaže...

Lažeš kao pas, vidio sam vaše poruke koje je kolega objavio prije nego su mu ih obrisali. Lažeš bez srama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 11:41 (KTM).
3 godine

Mene bi bilo stid vratiti se na forum i pisati. 

Ne može mi se to dogoditi, no svakako mu preporučam da otvori novi račun.

合気道家 - Yondan
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 12:05 (Zaporožac).
4 godine
protjeran

jos ga u zadnjoj poruci zamolim da ne pise po temi kako sam ipak odustao od kupnje (onih 5%) jer znam da cete se nahvatati kao muhe na govno, te nek samo proslijedi grafu dalje za taj iznos i prodati ce sljedeci dan, i lik 10min kasnije dode izokrene sve rasiri po forumu i pokusava mi okaljati ugled, supak obicni

4 godine
suspendiran
95% nije 100%, sto se daje naslutiti da covjek nije siguran. Mozete vi protiv Perice koliko hocete ali on se osigurao u onih 5%😂
Nazalost tak je to nekad kod second hand prodaje.
11 godina
Petar hw kaže...

jos ga u zadnjoj poruci zamolim da ne pise po temi kako sam ipak odustao od kupnje (onih 5%) jer znam da cete se nahvatati kao muhe na govno, te nek samo proslijedi grafu dalje za taj iznos i prodati ce sljedeci dan, i lik 10min kasnije dode izokrene sve rasiri po forumu i pokusava mi okaljati ugled, supak obicni

Ti da si covik ispoštova bi svoju riječ, kupija grafu cak i ako to ne treba ako si tako rekao, pa je onda ti prodavao dalje makar i sa 50e gubitka. 

Znaci odgoj, moral, poštenje ti je 0. 

6 mjeseci
Petar hw kaže...

Ti nemaš ugled 

6 godina
thebatman kaže...

Jesi stvarno rekao da ćeš kupit coviku pa ga zajeba?

Naravno da je, stavio sam ovdje i screenove pp poruka ali mi ih je moderator maknuo i dao zuti karton jer je protiv pravila foruma, nisam znao, jbg...

9 godina
Boris grozni kaže...
95% nije 100%, sto se daje naslutiti da covjek nije siguran. Mozete vi protiv Perice koliko hocete ali on se osigurao u onih 5%😂
Nazalost tak je to nekad kod second hand prodaje.

Ak si 95% siguran onda se ne javljas na oglas dok nisi 100% siguran

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
4 godine
suspendiran
Takvi su ljudi, smatraju to nekom rezervacijom..
6 godina

Ne prijatelju, tih 5 posto je otpalo kad si mi napisao u petak salji odmah svoje podatke i iban, u ponedjeljak ti sjeda lova, i ja sam ti sve uredno poslao, posto ovdje nesmijem staviti screenove privatnih poruka mogunih svakom ko je zainteresiran poslati privatno. A onda se u ponedjeljak vise nisi ni javio sve dok te predvecer nisam pitao gdje je zapelo pa si poceo izmisljati gluposti..

4 godine
suspendiran
Ček jesi mu poslao gpu?
14 godina
Petar hw kaže...

Moderatori + Miro - mislim da je krajnje vrijeme da se ovom forumašu terminira profil. Ako ni zbog čega, zbog ovog boldanog.

U zadnjih par mjeseci imao je više kartona, nego neki forumaši u cijelom stažu dugom desetljeće +.

Jako loša osoba, jako egoističan i povrh svega čak i kad je uhvaćen (ne prvi put), pokušava manipulativno druge predstaviti krivima.

Lik koliko ti je godina? Nezrel si koliko si umišljen. Možeš lizati sprave i prosipati pamet o teretani, ali šta ti to vrijedi kad si apsolutna ljudska nula.

Na kraju mi je jedino drago što shecky nije ostao bez novaca i nije bilo nikakve kupoprodaje.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
5 godina
Petar hw kaže...

i pokusava mi okaljati ugled

hahahha, ugled ako si i imao (a vjerujem da kod 99% foruma nisi) ukaljao si ga sam sebi, u raspravama te nitko ne shvaća za ozbiljno, niti u prodaji (ona tvoja famozna 3080 koja bi vjv davno bila prodana da ju vratiš u prvotno stanje) a od sada ni u kupnji..

14 godina
Boris grozni kaže...
Čovjece koja kuknjava radi neprodanog gpua😂😂😂😂majkutimilu, cekamo još ss privatnih poruka od odvjetnika i duzine kurca.
Freebump

Jesi ti svjestan da su od zadnjih 11 poruka u zadnjih 20 minuta, 4 poruke tvoje?

Jesi ti svjestan da jedini ti od svih sudionika teme (osim naravno protagnoista Perice) braniš tog istog Pericu?

Što ti zabrijavaš?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
4 godine
protjeran
shecky kaže...

i ja sam ti sve uredno poslao

Boris grozni kaže...
Ček jesi mu poslao gpu?

nije poslao gpu (niti je mogao jer mu nisam proslijedio adresu za slanje niti dao zadnji confirmation jel kupujem),

vidis kako sve izokrece

edit:

prodavac je moguce pod utjecajem alkohola cijeli dan:

shecky kaže...

jutarnje pivo, zivot...,

tko zna o kakvoj osobi i labilnom karakteru se radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 13:23 (Petar hw).
4 godine
suspendiran
Ne branim ja nikoga, ima tema za to, covjek je napisao kaj je bilo. Tj jedan i drugi jednom se zurilo drugi nije bio 100% siguran..nebitno više🤷🍆
6 godina

Ne prijatelju, bio je siguran, sve se vidi iz privatnih poruka,  sta ce mu moji podatci te moj Iban ako ne misli kupiti koje me trazio jos u petak i koje sam mu uredno poslao? Jel treba moju adresu pa da na pivo svrati kod mene alkoholicara?

4 godine
protjeran

zabranjeno je objavljivati privatne poruke drugih forumasa, ali svoje mogu objavljivati jel tako?

Privatne poruke i mailovi - Zabranjeno je na forumima objavljivati privatne poruke drugih forumaša i njihove mailove. Takvi postovi će se brisati, a ovisno o težini prekršaji korisnici koji su ih napravili bit će opomenuti ili izbačeni s foruma. Zabranjeno je u privatnim porukama vrijeđati, spemati i uznemiravati druge korisnike. Moderatori po prijavi mogu opomenuti, odnosno protjerati takve korisnike s foruma.

evo mojih poruka upucenih njemu, nevin sam

6 godina

Ajd nek si ti meni ziv i zdrav, ti protiv stresa tereranom, a ja popijem koje "ladno, popit cu ga i danas, ne brini, u tvoje ime... Presao sam četrdesetu, zivim kako mislim da treba, i ne pitam tebe kako ti zivis... Ali eto, meni kako ti kazes, kao alkoholicaru, se nikada nije dogodilo da nemam pišljivih 500 eura sa strane, za razliku od tebe, koji od kapare za stan graficke kupujes, kad bi si to dozvolio objesio bi se istog trena druže moj...

4 godine
protjeran

bolje od kapare za stan uzet grafu nego na 36 rata kao ti

6 godina

Objavio si samo poruke nakon sto sam te pitao gdje je zapelo, a one od petka gdje si me trazio iban i podatke i rekao da sjeda lova u ponedjeljak, sto te ne objavis? Ma da i ove koje si objavio, mene bi sramota bilo druže

14 godina
shecky kaže...

Ajd nek si ti meni ziv i zdrav, ti protiv stresa tereranom, a ja popijem koje "ladno, popit cu ga i danas, ne brini, u tvoje ime... Presao sam četrdesetu, zivim kako mislim da treba, i ne pitam tebe kako ti zivis... Ali eto, meni kako ti kazes, kao alkoholicaru, se nikada nije dogodilo da nemam pišljivih 500 eura sa strane, za razliku od tebe, koji od kapare za stan graficke kupujes, kad bi si to dozvolio objesio bi se istog trena druže moj...

I još te pita "što bi ti napravio". 

Koji patološki lažov i delulu princ u svom svemiru.

Nevjerojatno koliko se lik zakopava svakim slovom kojeg natipka.

6 godina

Imas racun gore u prilogu, kupljena za gotovinu😏

I bez obzira na to sto potrosim dnevno 50 eura na gajbu karlovacke, mogu kupiti jos ovakvih kartica koliko me volja...

Nisi ti kriv prijatelju..., sta da ti kazem....

13 godina

AYYYY JEL TO MOGUĆE, ODE NAM REPICA 

17 godina

vec je vjerovatno napravio novi acc :D

free bump

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice