MSI GeForce RTX 3060 TI Gaming X TRIO
Cijena: 230e
Varaždin i okolica osobno preuzimanje, moguca dostava do 20km, ako moram slati saljem iskljucivo uz prethodnu uplatu na racun te na trosak i odgovornost kupca.
MSI GeForce RTX 3060 TI Gaming X TRIO
Kako mislis na odgovornost kupca?
Valjda ti koji je šalješ si dogovoran da je dobro zaštitiš i zapakiraš, a ne kupac koji je samo prima :)
Naravno da cu ju zastititi i vise nego dobro, poslao sam i prodao ovdje vec jako puno stvari, i sve je proslo uredu. Ali svejedno ne zelim odgovarati zbog tog kako se sa paketima rukuje u transportu, za izgubljen paket i slicne pizdarije. Zato preferiram osobno preuzimanje, jer na neke faktore ne mogu utjecati druže...
Paket se naravno uvjek moze i osigurati, ali je tada postarina naravno skuplja te ide na trosak kupca:)
Cijena je tako dobra da će kupci odmah pohrliti platiti unaprijed na račun i preuzeti sav rizik
Cijena je za pocetak takva kakva je prijatelju, i postena je, ovo je jedan od najboljih modela kartice..
Vidim da ti u drugoj temi potrazuješ ovu karticu pa bi sigurno najradije da ju đaba dobiješ ali... nebu išlo druže:) Cheers
Cijena nije ni loša, ak spusti još 10, čist ok kupnja.
Cijena je dobra, ne treba ništa spuštati. Isto tako, slanje poštom na odgovornost kupca je uobičajena praksa i tu ne vidim nikakav problem.
Cijena je za pocetak takva kakva je prijatelju, i postena je, ovo je jedan od najboljih modela kartice..
Vidim da ti u drugoj temi potrazuješ ovu karticu pa bi sigurno najradije da ju đaba dobiješ ali... nebu išlo druže:) Cheers
Prodao sam kolegi s foruma 3060 Ti Gainward duo za 200 € prije nekoliko mjeseci.
Pošto je ova s tri ventilatora, cijena je korektna.
Mogao si hladno tražiti 250€.
Kome je puno, (uglavnom preprodavačima) neka si kupi novu.
Rezervirano.
Prodao sam kolegi s foruma 3060 Ti Gainward duo za 200 € prije nekoliko mjeseci.
Pošto je ova s tri ventilatora, cijena je korektna.
Mogao si hladno tražiti 250€.
Kome je puno, (uglavnom preprodavačima) neka si kupi novu.
Samo po sebi to što ima 3 venta ne znači da bolje hladi. To je vrlo paušalno i netočno samo po sebi :D. Ne govorim sad o ovome konkretnom modelu, nego generalno. Nema veze jel ima dva ili tri venta, nego ima veze i kakav je hladnjak (radijator), kakvi su ti sami ventovi, kako je složeno komplet hlađnje i tako dalje.
Pogotovo ne znači da ako ima dva ventilatora bolje hladi od tri ventilatora, je li ?
Logično.
a ako su zavezani s vezicom onda jos bolje hladi :D
OT: free bump :D
Petarhw industry
Imaš primjera, više nego jedan gdje imaš modela grafe koje imaju hlađenje s tri venta a drugi model ima hlađenje s dva venta i ta s hladnjakom od dva venta bolje hladi. Jer ono, nadam se da ti je jasno da ima ventilatora raznih dimenzija, raznih dizajna lopatica i tako dalje. Plus što sam spominjao, da je vrlo važno kakav je i sam radijator, kakve su toplovodne cijevi, kakvi su padsovi i slično.
Isto tako su verzije s 3 ventilatora generalno klokane više pa ne možemo uspoređivati kruške i jabuke tu. Ako je jedna kartica sa tri venta na 75 stupnjeva pri taktu od 2800mhz, a model s dva venta na 73 stupnja pri taktu od 2600, ne možemo reći da ova s dva vemta bolje hladi
Karta je prodana, hvala svima, lock.