Ekipa prodajem grafu gtx 1080 gainward phoenix, kupljena na ljeto 2016., kupio sam je novu i bila je samo moja cijelo vrijeme.
Radila je kao urica, prije mjesec i pol dana sam uzeo rtx 3070, pa ovu sad prodajem.
Nikad nisam s njom rudario, ja sam samo gamer i samo sam igrao. Čak ni to nisam stigao koliko bi volio, koliko sam izračunao imam oko 2500 sati igranja.
Cijena 1500 kn, fiksno i bez zamjena. Dolazi uz originalnu kutiju, imam i račun ako treba iako garancija više ne važi. Kupljena je u Computer universe, Njemačka.
Mjesto Osijek, iskreno bih najradije uživo sve odradio ako je moguće, ali naravno da ću i poslati ako treba.
Znači grafa je do trenutka kada sam je izvadio iz kompa radila bez greške. Odmah sam ju stavio u onu antistatičku (ili kako se već zove) vrećicu i u onaj stiropor i u originalnu kutiju, i fino u ormar na sigurno. Sve štima i radi. Moram napomenuti da mi ne pada napamet stavljati ju ponovno u komp i to snimati ili takve neke ideje, ne da mi se i nemam vremena drkat se s time. Tko nema povjerenja ne mogu mu ništa, nek ide dalje, nije mi priša da ovo prodajem, ako bude super, a ako ne nema veze.

Tread softly because you tread on my dreams.