[Prodaja] EVGA GTX 1080ti SC2 Hybrid zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 865
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
[Prodaja] EVGA GTX 1080ti SC2 Hybrid

Pozdrav,

Prodajem grafičku karticu EVGA GTX 1080ti SC2 Hybrid.

Grafa je u perfektnom stanju i dolazi sa svom ambalažom i dodacima.

Računalo se koristi nekoliko dana mjesečno zbog obiteljskih obaveza i tako godinama, stoga je nisam mrcvario.

Razmišljam prijeći na RTX i opet se aktivirati u 3D modeliranju i animacijama.

https://www.evga.com/products/specs/gpu.aspx?pn=1586cb9d-68f5-4962-b273-288606a64a02

Cijena: 180 eura (160 eura za onoga tko dođe po nju, živim u Zagrebu na Jarunu)

Zahvaljujem se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 10:50 (LaziusZG).
12 godina
Re: [Prodaja] EVGA GTX 1080ti SC2 Hybrid
Grafa stara sad već 9 godina ne može biti u perfektnom stanju kako god okreneš. Da ne spominjemo napredak u tehnologiji. Realna cijena 100 eur. Ako.
14 godina

I to još s CLC AIO hladnjakom, koji gotovo sigurno nikad nije bio čišćen i/ili dopunjen.

11 godina

Ljudi nabijaju cijene za RTX starudije, a meni se tu pametuje što sam stavio cijenu po procjeni i jeftinije od drugih njuškalo oglasa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 9:49 (LaziusZG).
11 godina
TibzzX kaže...

I to još s CLC AIO hladnjakom, koji gotovo sigurno nikad nije bio čišćen i/ili dopunjen.

Što se ima tu dopunjavat? Grafa je ispuhivana redovito. Pošto nije pretjerano mrcvarena, nisam je trebao rastavljati.

11 godina
Azmo kaže...
Grafa stara sad već 9 godina ne može biti u perfektnom stanju kako god okreneš. Da ne spominjemo napredak u tehnologiji. Realna cijena 100 eur. Ako.

Pardon, krivo sam se izrazio. Mislio sam u solidnom stanju bez nekakvih vanjskh tragova korištenja. Mnoge grafe stare toliko godina su u stanju kao da je traktor prešao preko njih.

Cijenu sam stavio gornju za početak koju sam dobio u procjeni (150-180 Eura) i manja je od drugih srodnih grafičkih kartica sa zračnim hlađenjem na njuskalu, a ima vodeno hlađenje koje je prednost koliko sam ja upućen i nije baš česta kod nas.

Mogao si kad sam tražio procjenu napisati da je oko 100 Eura, nego sad pametuješ.

14 godina

Kolega na tvojoj sam strani. U temi za procjene je jedan odgovor bio i to 150-180€, a sad ti tu njih 10 stavi thumbs down, gdje su bili kad se davala procjena?

16 godina

Procjenu je dao lik koji je suspendiran.. realna cijena je 100ak eur.

Prije 6 mjeseci se aorus extreme prodavso za 120eur. Ja sam prije mjesec i pol kupio rog strix za 100e.. to sto su na njuskalu cijene napuhane i ne prodaju se je druga prica..

Lp

11 godina
WithSkill kaže...

Procjenu je dao lik koji je suspendiran.. realna cijena je 100ak eur.

Prije 6 mjeseci se aorus extreme prodavso za 120eur. Ja sam prije mjesec i pol kupio rog strix za 100e.. to sto su na njuskalu cijene napuhane i ne prodaju se je druga prica..

Lp

Nisam znao da je suspendiran. Nisam baš puno aktivan na forumu. Hvala na info. Prvo probam za više prodat, pa ako neide onda smanjim cijenu. Na njuškalu se bolje proda nego ovdje, ne prate svi forum.

LP

11 godina
Mirkopoter kaže...

Kolega na tvojoj sam strani. U temi za procjene je jedan odgovor bio i to 150-180€, a sad ti tu njih 10 stavi thumbs down, gdje su bili kad se davala procjena?

Zato inače izbjegavam forume. Lakše se proda na njuškalu. Uvijek se nađu pojedinci koji pljuju. O facebooku da ne govorim kad klinci počnu pljuvat a imaju kante doma.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2025 11:15 (LaziusZG).
17 godina

Kolega pa što ga nisi onda izbjegao i ovaj put 

12 godina
Ne pametujem nego sam i ja 1080 TI prodao za 220 eur ali prije 2 godine dok još nije bilo 50 serije. I moja je bila u top stanju. Tako da sada ne vjerujem da bi dobio puno više od 100 jer je jednostavno staro. A vodeno hlađenje na tak staroj kartici je po meni minus a ne plus. Enivej sretno s prodajom. Znam ja da bi ti htio dobit milijun za nju isto ko svako kad nešto prodaje ali treba biti realan. Bez ljutnje. A možda i dobiješ što tražiš tko zna.
11 godina
Wiz3m4n kaže...

Kolega pa što ga nisi onda izbjegao i ovaj put 

A neznam. Nisam dugo ništa prodavao. Mozda volim dramu haha 

11 godina
Azmo kaže...
Ne pametujem nego sam i ja 1080 TI prodao za 220 eur ali prije 2 godine dok još nije bilo 50 serije. I moja je bila u top stanju. Tako da sada ne vjerujem da bi dobio puno više od 100 jer je jednostavno staro. A vodeno hlađenje na tak staroj kartici je po meni minus a ne plus. Enivej sretno s prodajom. Znam ja da bi ti htio dobit milijun za nju isto ko svako kad nešto prodaje ali treba biti realan. Bez ljutnje. A možda i dobiješ što tražiš tko zna.

Prodao za 170 eura. Danas stavio na oglas na Facebook i već me bombardirali porukama. Zaključam kad obavim primopredaju. 

Nije prvi put da sam bolje prošao preko njuskala ili facebooka. Tu se previše nepotrebno filozofira. Nije da sam nabio cijenu.

LP

14 godina

Ovdje su ti sve "strucljaki" i znaju sve u cent koliko vrijedi.

12 godina
Eto bravo. Čestitam.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice