[Prodaja] 3080 Gainward Phantom

poruka: 8
|
čitano: 2.960
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] RTX 3080 Gainward Phantom

10 giga model. Non LHR.

Gara do 12. Kupljena u Linksu.

Cijena - mislim da je 450e ok. 

Stavio sam grafu i na njušku, tako da sam već dobio u ponudu ubodnu pilu, set guma i bar stolić sa 4 stolice.

Ako mi ponude cement koji nije skamenjen bojim se da ću popustit.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
9 godina

Evo ja ti mogu ponuditi cigle ako dobijes cement

4 godine

Kakvi su joj ventilatori? Di god pogledam, svi pisu da je ka aerodrom kad ugrije, ali me zanima iskustvo iz prve ruke i hrvatskog uha. Ionako znamo da su zapadnjaci kenjkavi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.7.2023 22:15 (Bevanda).
17 godina

Ja cu ti odgovoriti na poruku dok cekas gazdu :)

Posto sam je imao reci cu ti da je podosta glasna ako joj das sape...moja je bila undervoltana i Oc te je bez lokanja fps pri punoj potrošnji se čula previse za moj ukus...

da napomenem da sam na 4k rezoluciji pa je uglavnom i radila u maxu....citaj oko 320w koliko se sjecam i sa cujnim ventovima, ako je koristis za 2k ili full hd i kartica ne ide u maximum bude ti dobra...moja je bila pod garancijom pa je nisam smio rastaviti da promjenim pastu sto bi rijesilo donekle problem vjerujem....no sve ovo sto sam rekao uzmi sa dozom rezerve jer imam osjetljivo uho a i kartica do kartice moze biti neke razlike...moja je isla na oko 80c ako se dobro sjecam, vidi sa gazdom ako njegova je hladnija i ventovi ce se cuti dosta manje, uglavnom za te novce sto covjek prodaje mislim da je ok kartica, nije buka tako nesnosna, ima i gorih...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 10:22 (Wiz3m4n).
10 godina

Dobro ja imam dobar case i ventilaciju i to, ali moj komentar je da je to jedna od tisih i hladnijih 3080, a imao sam ih vise različitih.. ventilatori na njoj su definitivno tisi od konkurencije na istim okretajima. Mem junc. temp su bile skroz ok na phantomki za razliku od npr gigabytice koja je i glasnija itd

Hladna i apsolutno tiha 3080 u loadu brijem da ne postoji.

Bar ne u zatvorenom kućištu..

A i iritaciju koje grafičke stvaraju je teško ocijeniti jer je to subjektivna procjena to je definitivno tako, ja koristim cloud2 sluske pa me to ni malo ne dira pa mozda nisam skroz relevantan, iako obracam paznju na to.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 12:26 (eladioms).
13 godina
Re: [Prodaja] 3080 Gainward Phantom
Bevanda kaže...

Kakvi su joj ventilatori? Di god pogledam, svi pisu da je ka aerodrom kad ugrije, ali me zanima iskustvo iz prve ruke i hrvatskog uha. Ionako znamo da su zapadnjaci kenjkavi.

Nisu Top, ali nisu i mlazne turbine. Solidno hlađenje, ali kartica mi je undervoltana konstantno, tako da sa bukom i temp nemam frke.

Kako veli kolega vrlo je subjektivno što je za tebe bučno. Na MSI 1080ti trix su mi bili najbolji, a ovi su mi negdje u sredini i zadovoljan sam bio, no ako hoćeš turbo tišinu moraš se malo više izut za lovu.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2023 14:08 (DarthMarkus).
4 godine

Hvala na informacijama, momci. Puno je pomoglo.

EDIT:

Nažalost, kolega ne šalje karticu dostavom, pa bi ovaj post iskoristija ka upit bilo kome ko prodaje RTX 3080, sa važećom garancijom i računom, blizu ove cijene, da mi se javi na privatne poruke.

Kolegi želin puno sreće u prodaji!

Kupljena Gainward 3080 Phantom+, stara godinu i nešto, hr jamstvo i račun 36 mjeseci, za 500 ojrića. Kartica fenomenalna i bez greške.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2023 23:18 (Bevanda).
13 godina

Sold to the esteemed gentleman from Odra.

heštegpostpočinje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice