Zna tko di bi mogao kupiti Zotacovu matičnu ploču, točnije Zotac NM10-DTX WiFi
( http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=210&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1 )
Zna tko di bi mogao kupiti Zotacovu matičnu ploču, točnije Zotac NM10-DTX WiFi
( http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=210&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1 )
Jedino naručiti preko ebay-a, jer ih nisam vidio nigdje u ponudi i cijenicima barem po našim trgovinama koje su dostupne na nabava.net
Ma ja kao da se sjećam da sam u nekom dućanu vidio prije par mjeseci nešto zotacovo.... ali sve je to nula.
E još jedno pitanje, ako bih naručio, recimo iz amerike oni tamo imaju "drukčiju" struju, da li to znači da su im i elektronički sklopovi kod matičnih drukčiji, bili ja mogao europsko napajanje zakačiti na američku matičnu ?
Zašto bi kupovao iz Amerike, kad imaš na ebay-u iz Njemačke-bliže i puno prije stigne i manje košta(poštarina), ali neznaš zašto baš tražiš Zotac MBO?
Znaš da ukolio nešto bude glede garancije da imaš veliki problem pa mislim da se to baš i neisplati pored ponude koju imaš u HR.
Glede proizvoda Zotac vidio sam samo grafe njihove ima u par trgovina kod nas iako sve rjeđe viđam navedeno.
Ova matična mi ima dual core atom, pasivno hlađenje, dodatni utor za RAM, WiFi.
Volim eksperimentirati, ubacio bi u nju neku pristojnu grafičku pa to koristio za torrent, spojio ju na lcd tv igrao WOW quakelive, COD 2 i tako to.....
Ja sam imao jednu...
i bio prezadovoljan...kvalitet izrade je sasvim solidan, lay-out je ok... msm stvarno ne znam zašto bi je iko zaobilazio...
eto ja imam samo riječi hvale za njihove stvari...
Ma sve uredu i nema razloga za zaobilaženje največi problem je što nema kod nas u trgovinama, a ipak se radi o cca 150ojra plus troškovi dostave i carine pa to ide još gore što i nije mala lova ali tko
voli nek izvoli put na eBay pa naruči.
Ja sam imao jednu...
i bio prezadovoljan...kvalitet izrade je sasvim solidan, lay-out je ok... msm stvarno ne znam zašto bi je iko zaobilazio...
eto ja imam samo riječi hvale za njihove stvari...
Koju si imao?
Zotac Ion?
Što si napravio s njom?