Meni je neki frend rekao da ja mogu zamjenit svoj procesor za novi a da nis ne placam? Ja neznam za to :/ ja mu ne vjerujem? Sto vi kazete??
Zamjena procesora
- poruka: 20
- |
- čitano: 3.955
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ipak Ne?!?
ok sto si plano omg
Samo kazem?!?
Pitaj ga na sto je tocno mislio kad je mislio besplatno
Tvoj frend je najvjerojatnije mislio na overclock,kupiš novi hladnjak i nekom n00bu kažeš da je to procesor i overclocka ti ga i ti misliš da imaš novi procesor,a imaš isti procesor s drugim hladnjakom na više MHz-GHz.
Meni je neki frend rekao da ja mogu zamjenit svoj procesor za novi a da nis ne placam? Ja neznam za to :/ ja mu ne vjerujem? Sto vi kazete??
Ni ja mu ne vjerujem.
LOL.
Nije ti to frend...
reci ti ljepo tipu da je budala jer nema djzabe ni u stare babe
Jel to taj frend što ti je reko da ekran pobijeli ako je preslab procesor?
Taj frend te očigledno malo zaje sudeći po tvojim godinama.
………………..,-~*’`¯lllllll`*~,
…………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,
………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,
……,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\
….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\
…..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,
…...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`,
…….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)
……..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../
……...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\
……../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\
…….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)¯`~,
…….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,
……/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...¯```*~-
…...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\
…….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…...\
……….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…
Jesil ti normalan covjek....?
ja bih vas zamolio da mi kazete jel mogu promijeniti procesor u HP Compaq 6820s evo koji ja laptop imam : [http://www.pcpro.co.uk/reviews/laptops/175551/hp-compaq-6820s] htio bih promijeniti processor jer mi je moj preslab moj frend ima isti komp ko ja samo on ima INTEL PENTIUM a ja imam INTEL CENTRINO pa bih si ja htio metnuti neki processor koji sam vidio da je kompatibilan ali neznam jel mogu metnuti taj processor u svoj laptop ,... neznam mogu li uopce promijeniti processsor mozte mi pomoci,... evo processora koji bih si metnuo u laptop : Intel Core 2 Duo T8300 (2.4 GHz, 800MHz, 3MB cache, SantaRosa Refresh) nasao sam koji ja imam sad ima ih dva : jel je moj Socket P ili FCBAG6 i neznam jel se moze mijenjat socke p ili fcbag6... help me.... unaprijed hvala.. :)) Core 2 Duo T7250 - SLA49 (M0) - SLA3T (M1) 2000 MHz2 MB800 MT/s10×1.075–1.175 V35 W - Socke P& - FCBGA6 -LF80537GG0412M -LE80537GG0412M ako vam ovo što pomogne
Reci tom frendu da ak ima komp neka ga se brzo okani
ja bih vas zamolio da mi kazete jel mogu promijeniti procesor u HP Compaq 6820s evo koji ja laptop imam : [http://www.pcpro.co.uk/reviews/laptops/175551/hp-compaq-6820s] htio bih promijeniti processor jer mi je moj preslab moj frend ima isti komp ko ja samo on ima INTEL PENTIUM a ja imam INTEL CENTRINO pa bih si ja htio metnuti neki processor koji sam vidio da je kompatibilan ali neznam jel mogu metnuti taj processor u svoj laptop ,... neznam mogu li uopce promijeniti processsor mozte mi pomoci,... evo processora koji bih si metnuo u laptop : Intel Core 2 Duo T8300 (2.4 GHz, 800MHz, 3MB cache, SantaRosa Refresh) nasao sam koji ja imam sad ima ih dva : jel je moj Socket P ili FCBAG6 i neznam jel se moze mijenjat socke p ili fcbag6... help me.... unaprijed hvala.. :)) Core 2 Duo T7250 - SLA49 (M0) - SLA3T (M1) 2000 MHz2 MB800 MT/s10×1.075–1.175 V35 W - Socke P& - FCBGA6 -LF80537GG0412M -LE80537GG0412M ako vam ovo što pomogne
pa frend ti je garant mislio na overclocking ,dakle malo ga forsiras ,das mu vecu voltazu , proc se vise grije i skracuje mu se zivotni vijek ali zato radi na vecem taktu , a sto se tica toga laptopa ja ovde imam jedan intel core duo T2350 iz sestrinog laptopa kojemu je krepala ploča , jesi zainterensiran ?
zkj.. on ima laptop samo ima bolji processor u njemu.... a ja bi tel neki bolji u svoj... jel mi je centrino preslab......
nema moj frend nis overclockirano on u tom laptopu samo ima jaci processor ustvari intel pentium 2 duo 1.73 a ja centrina 2 duo 2.0 al je njegov jaci jer je pentium bolji od centrina al znam kak bi mogal znati jel mi ide processor ak znam koja mi je maticna a nezna... hh ak mores saznat imam HP Compaq 6820s sa x1350 mobility radeon 128 .. processor intel centrino 2 duo 2.0 i 2g rama pa ak saznas koju maticnu imam preporuci mi koji mi processor ide na maticnu i jos bum ja pogledal al bas nisam vidil da ima negde da pise koju maticnu imam... hehe xD... aj pomozi mi ka mores... tnx...
daj mi odgovoritee... ?
zkj.. on ima laptop samo ima bolji processor u njemu.... a ja bi tel neki bolji u svoj... jel mi je centrino preslab......
pa ja ti imam t2350 koji je jaci od centrina samo nisam siguran jel on pase u taj socket,trebao bi nam rec netko ko zna.
pa ja ti imam t2350 koji je jaci od centrina samo nisam siguran jel on pase u taj socket,trebao bi nam rec netko ko zna.
-prvo je potrebno (obojici) naučit čitati s razumijevanjem, i googlanje pomaže, dok ovakvi majstori sigurno ne pomažu.
Centrino i Celeron su dvije različite stvari.