ej dečki ovaj htjeo bi stavit drugi ventilator na cooler pa me sam zanima kak da taj drugi okrenem da baca zrak po cooleru ili da odvlači od coolera...inače imam zalmana preforma
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ej dečki ovaj htjeo bi stavit drugi ventilator na cooler pa me sam zanima kak da taj drugi okrenem da baca zrak po cooleru ili da odvlači od coolera...inače imam zalmana preforma
okreni ga onako kako je bio stari postavljen.
Ja bi probao na oba dva načina pa bi vidio s kojim imam manje temp.
ma imam ja što sam dobio uz njega i sad bi stavio drugi...na drugu stranu...jedini problem što ak ogrenem da piri po cooleru taman mi je tu ventilator od kučišta što izvlači van zrak...mislim i nije neki problem...jedino sad što će bit različiti ventovi...zalmanov i scythe...
Nemoj drugi ni stavljati ako nemoraš,jedan ti hladi dovoljno i manje je buke.
ma znam da hladi dovoljno...temp. mi je oko 50-54 stupnja na 3.66...ak stavim taj jedan još možda bude manje pa me zanimalo sam kak da ga okrenem...pa da ga gurnem na 4 ghz...
isprobaj oba dva načina i prati ostale temp. jer možda sa jednim načinom dobiješ niže temp cpu ali ti se poveća temp ploče,kućišta grafe,uglavnom moraš sam isprobati pa vidjeti kako ti najbolje odgovara.
ok hvala...
Joj frend je imo slicni cooler nije zalman preforma al bio je naso na netu bas lika jednog testiro je sve dual i single configuracije, pokusat cu nac taj article. Vjerujem da je termodinamicki i aerodimanicki isti princip tako da cu pokusat nac link.
Ne smiješ staviti da pušu jedan prema drugom jer nećeš imati protok zraka.... kad imaš dva venta, to se zove push-pull(jedan gura zrak u kuler, a drugi ga još izvlači, pa dolazi do bržeg i većeg protoka).
ok...to sam i pretpostavljo al nisam bio siguran pa reko da pitam...