moj rođak ima kompjuter solidnih performansi i sad ne može igrat call of duty 5 al kad ga zalipi paston kaže da će onda letit jel to istina?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prevedi.
Na čemu si ti? Kakva pasta? Kako ne može igrati CoD? Kakva greška? Koja konfiguracija? Kakav ti je to naziv teme?
Pa termalna pasta nema nikakve direktne veze s performansama računala odnosno služi kao vodič topline sa komponente tj. proca!
Ili je 1.april ili imamo trola.
moj rođak ima kompjuter solidnih performansi i sad ne može igrat call of duty 5 al kad ga zalipi paston kaže da će onda letit jel to istina?
pošto nerazumijem opće u čemu je problem jel nas možeš prosvijetliti i reći kakve veze ima naslov s tim?????
Zamolio bih autora teme da malo bolje objasni problem/pitanje inače ključam temu. A i naslov teme je krajnje "informativan".
Pa termalna pasta nema nikakve direktne veze s performansama računala odnosno služi kao vodič topline sa komponente tj. proca!
A kako pregrijavanje procesora utječe na performanse? Sigurno ne dobro
Pa zar se pasta ne stavlje uvijek na procesor ili... Samo kod coolera ide? E i da, kakva je ovo tema? lol
A kako pregrijavanje procesora utječe na performanse? Sigurno ne dobro
Pa to da, ali bi trebao pokrenuti taj CoD, i onda bi mu se nakon 15-ak minuta (kada se proc zagrije) trebalo štekat,a ne da je prvo ne može pokrenuti a poslije da igra leti...
Točno - nisam mislio na ovaj gornji slučaj, nego općenito na stoncinovu tvrdnju.
Znaći prevesti ću vam:
Rođak mi ima kompjuter. On bi htio igrati CoD 5, ali mu neide zato što je konfiguracija slaba. Ako stavi termalnu pastu na procesor, dali će onda moći pokrenuti CoD 5?
E sada ako to nije htio reći onda stvarno...
Znaći prijatelju, termalna pasta ti nema veze sa performansama.
P.S. Što bih naslov trebao znaćiti?
P.S.2. Žao mi je što ima još nepismenih ljudi. :(
Aj nek mu bude... lol Ako nije stavio pastu (ne onu za zube) može se dogoditi da je procesor pregrijan korištenjem u loadu sa igrom COD WaW i onda ako stavi pastu (opet ne onu za zube) moći će igrati jer se procesor onda neće pregrijati. Iako mislim da gotovo svi noviji procesori na sebi imaju i coolere pa tako i termalnu pastu... Njegov možda nema pa neka nabavi i jedno i drugo i onda honor and respect!
Ovo zasluzuje Hall of shame. Steta sto je tema zakljucana.
Ovo zasluzuje Hall of shame. Steta sto je tema zakljucana.
offtopic: oce HoS dobit unlock ili je trajno zaključana??
košarka
Znaći prevesti ću vam:
Rođak mi ima kompjuter. On bi htio igrati CoD 5, ali mu neide zato što je konfiguracija slaba. Ako stavi termalnu pastu na procesor, dali će onda moći pokrenuti CoD 5?
E sada ako to nije htio reći onda stvarno...
Znaći prijatelju, termalna pasta ti nema veze sa performansama.
P.S. Što bih naslov trebao znaćiti?
P.S.2. Žao mi je što ima još nepismenih ljudi. :(
pa ni ti nisi pismen ... sry za OffTopic
košarka
sry za double post, ali pogle trola ccc
Tema bez ikakvog smisla, reda i potrebe. Autor ni sam ne zna šta želi.
Ključ.