Temperatura procesora

poruka: 5
|
čitano: 1.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Temperatura procesora

Pozdrav Bugovci!!!

Ovako ja se ispričavam ako sam otvorio temu pogrešno znam da ima dosta ovakvih tema, ali mene zanima ovo: Kolika je normalna temperatura Core i5 430M procesora bez opterećenja? Da li postoji neka univerzalna tablica ili je za svaki procesor posebno? Meni su od aplikacija otvoreni MSN Mozilla i BS player a temperatura je: 1. i 2. jezgra: 42 C a HDD Hitachi 36 C...

Hvala i oprostite još jednom :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Temperatura procesora

to ti je ok..

15 godina
neaktivan
Temperatura procesora

Hvala... samo me zanima da li ima neka mjera za procesore univerzalna ili je za svaki drukčija?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Temperatura procesora

Normalne idle temperature za laptope su oko 40-50C, tako da se ne moraš brinuti. Ne shvaćam ovo mjera? Temperatura procesora ovisi o ambijentalnoj temperaturi, snazi hladnjaka, prozračnosti kučišta, te o samom procesoru (da li je overclockan, underclockan, undervoltan, overvoltan ili radi na čistim tvorničkim frekvencijama)

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
Temperatura procesora

nemaš određene temperature za procove

možeš staviti dva ista proca u dva različita kućišta (šta po veličini i načinu hlađenja) pa će im temp. biti različita

u manjem kućištu su temperature veće nego u nekom većem(naravno zato su tu ventovi koji to popravljaju

inače temperature su ti ok

dnl
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 22:38 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice