Savijene nozice socketa msi z77a-g45 gaming

poruka: 3
|
čitano: 1.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav ,nadam se da nisam promasio topic , ako i jesam molio bih admine da premjeste. HVALA

Ovu maticnu posjedujem 1 godinu u racunalu je bila cca 2 tjedna kao nova je.Izvadio sam je jer nisam imao vise cpu za nju i stajala je do nedavno.Odlucim ja pogledati  malo, kad imam sta vidjet socket pinovi natisnuti.Kako nemam 1150 proc ni od koga posudit poceo sam ravnati sam cca 10ak pinova je bilo pogrbito.Uzeo sam povecalo, jako svjetlo kao rudar i iglu obicnu i lagano poravnavao.Na dodir kad se prede prstom po socketu osjetim malo kao da bocka , sto bi znacilo da strsi prema van vjerojatno 1 pin.Niti jedan nije slomit sto je odlicno ali i dalje sam skeptik dali ce raditi.Ovdije sam dosao po pomoc nekog tko je vec poravnavao pinove za maticnu.Kad stavim intela dali ce pin/ovi koji strse automatski s procesorom kleknuti prema dolje ? ili da i to fixiram.Probat cu nekom malom karticom sitnom proci redove da se ne dodiruje red s redom pinova.Najgore sto su pinovi \ ovako poredani pa je problem vidjet.Uglavnom postavicu bas slike ovdje da vidite kako sam to napravio.Usput na slici od bljeska se tocno vidi koji pinovi su popravljani jer nisu u 100% prirodnom polozaju.

2 slike su slikane drugim uredajem i odmah se primjeti odbojnost u ljevom kutu . ( Tamnija slika pa se vidi od blica gdije su pinovi nadrobljeni )

I jos me zanima koliko maticna vrijedi trenutno u ono vrijeme prije nekih 1 i kusur godinu se prodavala za 1200 do 1400 kn.

http://postimg.org/gallery/2zas14f16/ - tu sam uplodao 4 slike

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 0:56 (dembo91).

0 0 hvala 0
11 godina

Ak imaš živaca i ak ti ne drhte ruke popravljivo je. Stolnu lampu ispred sebe, lupu, pincetu i laganini. Vidi da ti matična stoji na nekom višem stolu i da ti je jako osvjetljenje. Kad se ispravljaju pinovi nema naglih trzaja. Pinovi se ispravljaju samo u jednom pravcu a ne u svim pravcima jer vrlo lako pucaju.

Hejjjjj
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 11:33 (Chico12).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Savijene nozice socketa msi z77a-g45 gaming
Danas cu probati , i napraviti update slike kako sam rjesio.Mene zanima koliko ona vrijedi kad je popravim,posto na internetu skoro nigdje nema vise da se prodaje, ocito je ogranicena proizvodnja bila
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice