Procesor?

poruka: 17
|
čitano: 2.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procesor?

Znaci imam sad 1.8 Ghz kupio bi proc od 2.8 Ghz.Pitanje je bil mi trebo kuler novi ?....ocel se puno grijati ili oce li ovaj moci hladiti 2.8 Ghz??...

0 0 hvala 0
17 godina
Procesor?

Svaki novi procesor (izuzev Black Editiona) dolazi s hladnjakom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procesor?

Tako je u paketu dobiš hladnjak

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procesor?
crystal6 kaže...

A tray varijante? :)

ON: Trebao bi držat, ako se radi o sličnim procesorima...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
Koji uopće procesor AMD Intel???
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
16 godina
neaktivan
Procesor?

Nekak mi se čini da su se procesori kad su bili oko 1,8 grijali više nego od današnjih 2,8. No, kakav to ti imaš socket/ploču?

Velik mi taj skok izgleda kojeg hoćeš izvesti samo sa promjenom procesora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 23:06 (istvud05).

0 0 hvala 0
17 godina
kompotko kaže...
crystal6 kaže...

A tray varijante? :)

ON: Trebao bi držat, ako se radi o sličnim procesorima...
 Nisam do sad čuo za njih.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
freOx kaže...

Znaci imam sad 1.8 Ghz kupio bi proc od 2.8 Ghz.Pitanje je bil mi trebo kuler novi ?....ocel se puno grijati ili oce li ovaj moci hladiti 2.8 Ghz??...

Ne treba ti cooler ako nećeš puno klokat.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
Procesor?

nisam to pitao...neg imam procesor od 1.8 ocu da stavim 2.8(novi procesor...obicni nista dual)na ovaj hladnjak od 1.8 pitanje je ocel moc ovaj hladiti to xD

btw procesor je polovan tako da nedobijam kuler sa njim xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
freOx kaže...

freOx kaže...

nisam to pitao...neg imam procesor od 1.8 ocu da stavim 2.8(novi procesor...obicni nista dual)na ovaj hladnjak od 1.8 pitanje je ocel moc ovaj hladiti to xD

kako ocekujes da ti netko pomogne ako nisi reko o kojem se procesoru radi?! Neodlučan hoces da pogadamo koji je procesor?! ako je tako, trebo si to odma napisat! Viče
16 godina
neaktivan
r420r kaže...
freOx kaže..

freOx kaže...

kako ocekujes da ti netko pomogne ako nisi reko o kojem se procesoru radi?! Neodlučan hoces da pogadamo koji je procesor?! ako je tako, trebo si to odma napisat! Viče
 jbg zapetljano sam napisao pa niste skontali sad valjda znate o cemu se radi pa cekam odg:S
17 godina
neaktivan
freOx kaže...
r420r kaže...
freOx kaže..

freOx kaže...

jbg zapetljano sam napisao pa niste skontali sad valjda znate o cemu se radi pa cekam odg:S
 hahahahah.....LOL....   kažeš da si zapetljao, al OPET nisi rekao koji procesor kupuješ??? i koji si imao???   Smijeh    .....e svašta....
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Uz Phenome Black Edition dolazi hladnjak.
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan
CPU AMD X4 9850 Black Edition (1066MHz)

CPU AMD X4 9850 Black Edition (1066MHz) cijena 1345,00 kn VeMil

MBP Gigabyte M750SLI-DS4 nForce 750aSLI socket AM2+ cijena 950,00 kn VeMil

Odlučio bi se za kupovinu navedenog procesora kao i MBO pa me zanima Vaše mišljenje i pomoć

0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...
freOx kaže...

Ne treba ti cooler ako nećeš puno klokat.

Haha, to je odgovor!

Sad šalu na stranu, mislim da uz BE AMD procesore NE dolazi hladnjak (ja ga nisam dobil za 6400BE!
I ne treba ti posebni cooler ak ne clockaš.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2008 9:23 (Armor).
16 godina
protjeran
Procesor?

imaš odličnih hladnjaka za 200 kn ako ne klokaš dobar eč ti biti i onaj koji dobiješ ako misliš  clockat obavezno novi

Core 2 Extreme QX9775, FOXCONN BLACKOPS MBO, 8GB DDR3 (4x2GB) 1600MHz, Sapphire HD 4870 X2 CF 2X, 2TB WD (2X1TB),LG GGW-H20L, Cooler Master 1250 W, Thermaltake VD4000BWS

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CPU AMD X4 9850 Black Edition (1066MHz)
gele10 kaže...

CPU AMD X4 9850 Black Edition (1066MHz) cijena 1345,00 kn VeMil

MBP Gigabyte M750SLI-DS4 nForce 750aSLI socket AM2+ cijena 950,00 kn VeMil

Odlučio bi se za kupovinu navedenog procesora kao i MBO pa me zanima Vaše mišljenje i pomoć

Idi na Intel varijantu.
Q6600 ima gotovo jednake performanse, jeftiniji je i manje troši.
Matična - Gigabyte P45-DS3(R) - po meni bolja, a jeftinija.
#smajli koji koluće očima#
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice