Mene samo zanimam, ako nekakva igrica FPS neznam bilo kakva igrica za PC zahtjeva minimum intelcore2duo e7600 2.66 ghz (npr) a ja nemam dovoljno jak procesor za tu igru i sada ja instaliram igru i igram i sto ce mi biti ako nemam dovoljno jak procesor za igru? Oce li stekat bla bla bla bla itd. Moze mi ko reci?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi o ostaloj knfiguraciji. Najveći utjecaj na igru ima grafička. Naravno potreban je procesor koji može iskoritii mogućnosti grafičke.
Ovisi i o tome na kojim postavkama igraš. Na low ćeš skoro uvijek moći igrati normalno.
P.S. Nisu igrice već igre.
Pitanje je koliko slabiji procesor, te što je još bitnije koliko rama imaš, te naravno grafičku.
Ali npr ja sada imam neki amd dual core 2.00 ghz i trazi neki jaki inte core 2 duo 2.00 ghz (ovaj intelov sto sam napiso je jaci od ovog amd) i sada ja nemam dovljno jak a imamo isto ghz sto ce mi biti? laggati iili bla ili bla itd? HELP!
Sve ovisi o igri i postavkama. Ako sa samnimalnom konfiguracijom budeš igrao na max postavkama naravno da hoće "štekati".Što se tiče lagga on nema veze sa konfiguracijom on ima veze sa brzinom downloada i uploada.
Pošto nisi naveo ni procesor ni igricu... probaj pa ćeš znati!
Ali npr ja sada imam neki amd dual core 2.00 ghz i trazi neki jaki inte core 2 duo 2.00 ghz (ovaj intelov sto sam napiso je jaci od ovog amd) i sada ja nemam dovljno jak a imamo isto ghz sto ce mi biti? laggati iili bla ili bla itd? HELP!
Mozda bla,mozda cak i bla bla?
To ti nitko ne moze reci, jer je prihvatljiva brzina izvodenja igre cisto subjektivna. Probaj pa vidi, valjda mozes negdje demo skinuti pa probati. Nista te ne kosta a komp ti nece eksplodirati :D
mogu ti reći iz iskustva(vidi Moj pc)....ako ti je CPU slab igre će ti zapinjat....đabe mi ova grafa dok ne nabavim bolji proc....