Procesor za igre...

poruka: 63
|
čitano: 12.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Procesor za igre...
mabencic kaže...

Prvo, radim u jednoj firmi sto prodaje kompjutere.... i kupim si sve po nabavnoj cijeni...

Trenutno je unutra (nemojte se smijati jer je konfiguracija bila namjenjena za surfanje na pocetku):

AMD Althon x2 245 procesor hahaha

Asusova maticna (BUS je 2000), oko 500 kn

4 gb ddr3 memorija

1,5 tb HDD

grafička je bila na maticnoj pa onda GTS450, i onda je jedan kupac kupio gtx580 i vratio je jer da mu ne stane u kompjuter i onda sam je ja uzeo jako jeftino.... i ubacio umjesto GTS450 i uzeo si dodatno napajanje od 750w

Sada, procesor je nikakav, matična je kakva takva... Neznam dali mi se isplati uzeti novi procesor i matičnu ili samo procesor, jer na maticnu mogu Phenon x6 1075t

Ali opet neda mi se davati previse novca za neki intel... jer iskreno nemam pojma dali to toliko i vrijedi. i nebi sada uzimao neki high end procesor jer cu mjenjati opet nesto za godinu dana tako da mi se ne baca novac sada..

bratic mi ima i5 760 i vidim da je u benchmarku slabiji od ovoga amd-ovog sta sam ga naveo gore pa razmisljam.....

Dobro objasnjenje{#}

15 godina
RE: Procesor za igre...
mabencic kaže...

Bok, dajte mi preporučite jedan, dva procesora prvenstveno za igre. (da nije neki high end)

Grafička mi je nVIDIA GTX580, ali procesor i matična su slabi... trebao bi ih zamjeniti isto!

Hvala, pozdrav!

Zašto uopće uzimati novi procesor kad pola foruma ovdje igra gta 4 na starom athlonu 64 bez imalo štekanja na med high detaljima{#}.Igraj i ti a lovu sačuvaj.LOL

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice