Problem sa temperaturom(Bulldozer)

poruka: 2
|
čitano: 877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa temperaturom(Bulldozer)

Imam AMD FX 4100 procesor i hladim ga sa tvorničkim coolerom koji je došao uz njega i primijetio sam u zadnje vrijeme da se dosta počeo grijati ili su to normalne temperature?

Temperatura u idle- ne ide ispod 30 ni kada je uključen C&Q, a kada je isključen onda je prosjek 40 kada je u idle-u.

Kada igram npr. MW3 temperatura doseže i do 75 stupnjeva.

Dali su normalne te temperature sa tvorničkim hladnjakom koji btw. radi na max. brzini?

Procesor nije overclockiran.

Temperatura sam mjerio sa HWmonitor-om i očitavao sam CPUTIN, koja je točna jer sam u još par programa provjerio i svugdje je ista temperatura.

A ako gledam temperature za Core0, 1, 2, 3 piše da je temperatura svake 7 stupnjeva, što vjerovatno nije točno.

P.S. Nemojte mi govorit da si kupim novi cooler jer si ga sad trenutno nemogu priuštit :)

Gaming is Life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa temperaturom(Bulldozer)

Imaš u linksu cooler koji ti neće slomiti budžet košta 70 kn žnači par pivi. Lc power Lc-cc-92 i super će ti ohladit proc.Ako dodaš još 30 kuna imaš full bakreni 700g hladnjak Lc-ccc-93

Spustit će ti temperaturu 100 %.Ja ga koristim na athlonu 2 x2 250 oc 3,3 ghz i spustio mi je za 25 stupnjeva temperaturu (s 48  na 23) u odnosu na stock cooler.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice