Ovako sad sam bio clocko svoj stari proc....11x110 na 11x200.....i kad upalim komp nece mi se upalit ekran...tj on je upaljen al je sev crno....jel moguce da je proc oso?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma samo napravi cmos, i trebalo bi raditi, vjerojatno si malo previse overclockao
kak da napravim cmos..?? ekran mi je crn!!!
ili sa jumperom ili izvadi bateriju od matične na 10-ak minuta
ok sad cu probat bateriju
izvadit pa javim dal sam uspio
Oh my god...
Pa ne povisuje se FSB za 100Mhz, to se radi u malim koracima od 5-10MHz.
Probaj clear CMOS. Imaš valjda baterijicu ili jumper na ploči.
Oh.....to mi je stari komp ...ionako ga nekoristip pa nisam nikad clocko pa sam ga povisivo za 10 pa mi je to dosadilo i ja ga poveco za 100....zahebavam se :D...
btw.....izvadio bateriju i stavio drugu bateriju sa starog kompa i evo sve radi ko novo...hvala ;D....jel bi bilo dobro da ga clockam na 11x140-150 bio sam ga clocko prvo na 140 temp je bila oko 53
Oh.....to mi je stari komp ...ionako ga nekoristip pa nisam nikad clocko pa sam ga povisivo za 10 pa mi je to dosadilo i ja ga poveco za 100....zahebavam se :D...
btw.....izvadio bateriju i stavio drugu bateriju sa starog kompa i evo sve radi ko novo...hvala ;D....jel bi bilo dobro da ga clockam na 11x140-150 bio sam ga clocko prvo na 140 temp je bila oko 53
imaš tipku za to, eto sada ces znati kako treba dizati fsb
probaj i pazi temperature,...... samo polako