Problem sa hlađenjem CPU Athlon x3

poruka: 7
|
čitano: 1.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam malih problema sa hladjenjem athlon-a II x3 455 3.3ghz..

Sve je normalno u windowsu i igrama slabijih performansi..ali kad pokrenem npr COD modern warfare 3 ili gta 4 na high setings temp cpu se penje na 60C..nekad ljeti je znalo i biti do 63C...  dali bi mozda pomoglo neko kvalitetnije hlađenje od sychte ??

evo ovdje od nekih koje bi mogao kupit ?

http://ingel.ba/ingelshop/category.php?id_category=131

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Temperatura ti je sasvim uredu. :)

Nemas brige.

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa hlađenjem CPU Athlon x3
suad_tuzla kaže...

Imam malih problema sa hladjenjem athlon-a II x3 455 3.3ghz..

Sve je normalno u windowsu i igrama slabijih performansi..ali kad pokrenem npr COD modern warfare 3 ili gta 4 na high setings temp cpu se penje na 60C..nekad ljeti je znalo i biti do 63C...  dali bi mozda pomoglo neko kvalitetnije hlađenje od sychte ??

evo ovdje od nekih koje bi mogao kupit ?

http://ingel.ba/ingelshop/category.php?id_category=131

Pa nisu to nešto prevelike temperature za load. Koji hladnjak uopće imaš? I imaš li dodatnih ventilatora na kućištu?

17 godina
neaktivan

promjeni pastu na procesoru,možda je ima previše ili premalo i onda provjeri temperature makar eto kolko vidim  po netu to su ok temperature.

ako ne misliš clokati procesor katana ti bude sasvim dobra za procesor.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 15:43 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma imam njegov original hladnjak sto mi je dosao uz cpu kad sam ga kupio...i imam jedan dodatan ventilator sa strane kucista koji puše prema cpu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za stock cooler je cist ok temperatura. Ako želiš tiši i bolji hlasnjak uzmi neki od 200-300 imaš solidnih, ali nije da ti je prijeko potrebno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa hlađenjem CPU Athlon x3
suad_tuzla kaže...

Ma imam njegov original hladnjak sto mi je dosao uz cpu kad sam ga kupio...i imam jedan dodatan ventilator sa strane kucista koji puše prema cpu

Nisu ti uopće prevelike temperature sa stock hladnjak. Ako se odlučiš za kupnju hladnjaka preporučam ti katana 3, jeftin, dobro hladi i tih je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice