Problem s BIOS-om

poruka: 3
|
čitano: 863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Problem s BIOS-om
pitanje

Imam problem sa flashanjem BIOS-a. Koristim matičnu MSI P4M900M2-L, i instalirao sam LiveUpdate 3.97. Izradio sam pomoću tog programa boot-disketu i u bios-u isključio zaštitu od flashanja, i računalo je se botalo   s diskete. I na kraju je došlo pitanje Are you sure want   flash BIOS? (y/n) i ja sam stisnuo y i rač. pustilo samo 1 beep, i tako je stojalo 20-ak minuta, ništa se nije događalo, ni jedna poruka nije došla. Restartao sam računalo, i otišao u BIOS i tamo vidio da je još uvijek stara verzija BIOS-a što znači da update nije ni rađen. Kako flashati BIOS???

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 9:14 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s BIOS-om
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Evo uspio sam, trebalo je stisnuti z umjesto y, i sve je dobro prošlo!!!

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s BIOS-om

iman problem sta se tice BIOS-a plug and play ..  ne znam kako ali taj mi driver pokazuje usklicnik .. ono na control panel pa menage .. :D

ne znam sta da triban napravit molim pomoc nijedna mi igra nece da radi i PC mi je uzasno spor !!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice