Preporuka Matične i Procesora

poruka: 2
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Preporuka Matične i Procesora

Pozdrav,bliži se kupnja nove matične i procesora,rame sam nabavio(ddr3 1333mhz 2x1gb) pa mi sad treba još matična i procesor spreman sam izdvojiti 1600kn,max 1700kn

tu još stoji vječno pitanje Amd ili Intel?

za matičnu mi je bitno da imam mogućnost minimalno @x8 crossfire,veliki OC potencijal...

Pa evo molim da mi nešto predložite,hvala!

(troolling off)

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Preporuka Matične i Procesora

Hmmm uzmeš kombinaciju 880G Ex3 + 555BE i sretan si.

Ako kupuješ 555BE, TRAŽI, MOLI, ZAHTJEVAJ da je iz eSys-a, jer gle, moj ide na 4.4GHz 8zadnja serija)

na šroteks ploči 770+700 chipsetom sa 4+1 faznom regulacijom.

Tako da pusti priče da se ne može OC-ati sa ASRockicom, i da ćeš sa Asusom više OC-ati.

Hoćeš, Asus premium MBO će biti bolja, ali tek u LN2, gdje će doći do izražaja tih 500kn više,

ali ne vjerujem da ćeš se u to upuštati.

Tako da uštediš novce i kupiš 555BE iz eSys-a (nije bitno od kog kupuješ,

dali je Webshop ili ne, samo traži eSys da je uvoznik, ne ASBIS ili MSAN, nemaju 

trenutno dobre batcheve).

Unlockaš i VOZIŠ.

PS - Da si u Sisku, mogao bi ti ja naći 100% unlockabilni primjerak, ali eto, ne šaljem poštom...

EDIT: Trebaš i DDR3 RAM, ne zaboravi to.. I dobar cooler, bar Hyper 212+ ili bolji. Freezer 13 (pro) je super za malo para.

Best buy.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 11:54 (Don Kihoty).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice