Pregorjela matična?

poruka: 6
|
čitano: 1.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pregorjela matična?

hej,ovako...imam sljedeće komponente: amd x2 250,asorck 880gxh/usb3,hipro napajanje od 480 W,i jučer sam uključio ventilator običan u molex napajanje,i od tada mi više ne pali komp.. Svaki put kada ga probam upaliti kao da je neki kratki spoj,imam plavu ledicu i ona malo svjetli,i onda ništa više..uopće se ne pali..pregorila matična?

pozz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pregorjela matična?
alen4430 kaže...

hej,ovako...imam sljedeće komponente: amd x2 250,asorck 880gxh/usb3,hipro napajanje od 480 W,i jučer sam uključio ventilator običan u molex napajanje,i od tada mi više ne pali komp.. Svaki put kada ga probam upaliti kao da je neki kratki spoj,imam plavu ledicu i ona malo svjetli,i onda ništa više..uopće se ne pali..pregorila matična?

pozz

Jesi li iskopčao taj ventilator?

Što je s napajanjem, vrti li se njegov ventilator?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

pozz

kad si ukljucivao jel kompjuter radio? jesi li pokusao odstekati vent i onda probati?

14 godina

Jesi li iskopčao taj ventilator?

Što je s napajanjem, vrti li se njegov ventilator?

Da,iskopčao sam taj ventilator,ali od napajanja se ništa ne vrti...onako,kao da počne malo,ali nema struje da se pokrene...:(

14 godina

kad si ukljucivao jel kompjuter radio? jesi li pokusao odstekati vent i onda probati?

prije kad sam uključivao,komp je sve normalno radio,probao sam odštekati ventilator i prije,i sve je normalno radilo,ali sad ja mislim da je kratki spoj...:(

13 godina
neaktivan
ako napajanje ne zavrti, onda je ono otislo.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice