Optimiziranje BIOS-a

poruka: 11
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Optimiziranje BIOS-a
pozz ekipa. kao i svi drugi, tako i ja javljam se na forum samo kad mi treba pomoc, e sad bi mi stvarno trebala jer mi je frend kopao po biosu i sje.. mi postavke a default nije optimalna konfiguracija.. radi ko da je iz kamenog doba a ja sam vezano uz bios totalni panj, pa bi molio pomoc jer ovako dalje ne mogu. imam koliko toliko solidnu konfiguraciju i radio mi je prije jedno 40% bolje neg sad...

evo neki dijelovi:

dual core E2180

GForce 8600 GTS

ABIT AB9 mislim,

1gb ram.

unaprijed Hvala..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Optimiziranje BIOS-a

izvadi bateriju na 1-2 minute i trebalo bi pomoć

15 godina
neaktivan

zar se onda ne vrati na default?
default mi nisu postavke koje su bile, jer kad sam slagao konfiguraciju jedan lik ga je bio optimizirao i rekao mi da to ne diram ni pod razno...

15 godina
neaktivan
Optimiziranje BIOS-a

Itko??? Mislim, nije da ne smatram ovo valjanom pomoci, al htio bi cut jos misljenja

0 0 hvala 0
17 godina

http://www.techarp.com/freebog.aspx

Na linku ima objašnjenje za opcije u biosu, malo čitanja i podesiš bios.

15 godina
neaktivan

no comprende... kuzim eng(donekle) al ove kratice su mi spansko selo

15 godina
neaktivan
Optimiziranje BIOS-a

ugasi komp, iskljuci napajanje, otvori kuciste, izvadi bateriju, ukljuci napajanje 2-3 min, nakon toga iskljuci napajanje i stavi bateriju natrag!

toliko tesko?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ništa dovedi frenda koji je kriv za to i prijeti mu nečim hrđavim dok ne popravi, pa nek bira vratit kako je bilo ili na hitnu po inekciju protiv tetanusa  Osmijeh

15 godina
neaktivan
Optimiziranje BIOS-a

najjednostavnije: šamarčina frendu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optimiziranje BIOS-a

eto vidite da mozete dat dobru ideju kad se malo potrudite, hvala sheeva.. javim jel uspjelo a gorane to sam vec probao samo nisam prijetio hrdjavim vec bacanjem sa cetvrtog kataSmijeh, al svejedno hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sheeva hvala jos jednom sad sam to napravio i zivnuo je odmah samo me muci zasto je prilikom starta javio neki error da je cpu freq. 553 i imao sam opciju press F1 to ignore i del for go to bios
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice