Odabir matične i procesora

poruka: 9
|
čitano: 1.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

možete mi preporučit nešto do 900-1000 kn...nisu neke pare al u svakom slučaju će bit bolje od ovog šta iman

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odabir matične i procesora
bradonja_85 kaže...

možete mi preporučit nešto do 900-1000 kn...nisu neke pare al u svakom slučaju će bit bolje od ovog šta iman

intel ili amd

15 godina

svejedno...šta bi bilo bolje?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ASROCK A770DE+

AMD Athlon II X2 245 BOX

obadvoje oko 940kn

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Čekaj malo, imaš relativno OK konfu, i dobru ploču, samo te koči procesor, koji lako zamjeniš:

http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/intel_945p_il9-pro.htm

http://www.abit.com.tw/page/uk/download/download_bios_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IL9+Pro&pSOCKET_TYPE=LGA775

Skineš zadnji BIOS i nabaciš neki E5300 ili E7200... Uglavnom sve CPU-e do FSB-a 1066 možeš goniti, više od toga neće raditi.

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
15 godina

dobra ploča Osmijeh, ja san mislija da je odavno za smeće, a za procesor san zna da je loš.

onda ću zasad ostavit ploču i potrošit malo više na procesor.

ako si kupin neki od ova dva procesora šta si predložija dal da ostavin stock cooler il da kupin neki bolji?

15 godina
protjeran

Čuj, E7300 je zadnji dual core vlak za tu ploču, a stock hladnjak je dovoljan ako ne OC-aš.

Makar je po meni E5xxx dovoljan za tvoj PC.

Sad, ali bi ti bolje pasalo E5XXX + neki dodatan cooler, ili samo E7xxx sa stockom, prosudi sam.

Možda da pogledaš dali ti ploča podržava koji quad, pa da si ga ubodeš umjesto dualca?

Good artists copy, great artists steal. (Picasso)
15 godina
neaktivan

Ja bi išao na AM3 platformu,neka pristojna ploča i Athlon II 250 se da naći. Na stranu odvratan BOX hladnjak,proc je i pod njim perverzno hladan,oko 25-27c idle kod mene, ploča je 785G u MSi varijanti,E51 model sa DDR3. Ti ne moraš na to ići ali kažem procka je skroz u redu,clocka se koliko sam se informirao oko 3.9ghz..937mhz čini mi se da su izvukli iz njega,nije ni loše za proc od 400tinjak kn.

http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=31168

Ploču možeš za 500,550kn naći..čak bi trebalo za 1000kn gađati recimo polovnu 785G ploču,za 350-400kn i za 600 tražiti X3 Phenoma..lako ga otključaš onda..u x4..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 15:12 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sta mislite o and athlon 64 x2 dual core processor 4200+ 2.19 ghz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice