Nema slike na ekranu

poruka: 5
|
čitano: 2.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nema slike na ekranu

Priključim sve što je potrebno da bi računar radio,startujem računar ali nema slike.Nekad kad ga pokrenem pojavi se slika,kuler ubrza okretanje i računar radi do učitavanja Windows-a,restartuje se i tako stalno.Probao sam da zamjenim grafičku,restartujem BIOS na default,ram memoriju,napojnu jedinicu.Procesor nisam jer nemam takav.Šta bi moglo biti ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nema slike na ekranu
dzamar kaže...

Priključim sve što je potrebno da bi računar radio,startujem računar ali nema slike.Nekad kad ga pokrenem pojavi se slika,kuler ubrza okretanje i računar radi do učitavanja Windows-a,restartuje se i tako stalno.Probao sam da zamjenim grafičku,restartujem BIOS na default,ram memoriju,napojnu jedinicu.Procesor nisam jer nemam takav.Šta bi moglo biti ?

Ako daje sliku do učitavanja Windowsa pa se restarta, probaj reinstalirat Windowse.

15 godina
neaktivan
Nema slike na ekranu

Da li si ga slagao od nule ili se samo pojavio problem?

Provjeri jednu banalnu stvar - kabel za monitor!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
dzamar kaže...

Ako daje sliku do učitavanja Windowsa pa se restarta, probaj reinstalirat Windowse.

Probao sam i to...ali se računar opet tokom instalacije restartuje...

13 godina
neaktivan
godo kaže...

Da li si ga slagao od nule ili se samo pojavio problem?

Provjeri jednu banalnu stvar - kabel za monitor!

Kada sam složio računar,radio je dobro jedno vrijeme.Kasnije se počeo pojavljivati tokom rada onaj plavi ekran i restartuje se računar.Sad se on više ne pojavljuje nego se računar sam restartuje. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice